Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47

Thread: Ofensiva VU - noi receptoare pana la sfarsitul anului !

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Este la acelasi pret cu dreambox 800 HD sau chiar mai mic numai ca vu+duo este mult peste dm 800hd la cum functioneaza .

Da ,dar si pretul e pe masura

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

...Vu+ SOLO un receptor care nu are nici macar display se vinde la 240€.Vi se pare ieftin?Mie nu....
    Te-ai saturat de dm500 ?

Mo tu vrei moca ? zi ca vb cu cineva sa te rezolve numa sa nu te mai aud vorbind ta....i de acest gen ? scump? ..mult ? tu ai vazut ce face ? sau l-ai vazut macar ?

Last edited by val; 10-05-11 at 21:47. Reason: Atentie la copy / paste! Spam comercial!
    ..::EGAMI TEAM::..

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Vu+ Uno

Quote Originally Posted by gobi2000 View Post
    Tot mai lipseste ceva....wirless-ul...in rest sa pus aproape tot
    pe site-ul lor, la specificatii , printre altele mai scrie si:

• supports WIFI USB

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Cred ca nu ai inteles la ce m-am referit wirless integrat intern, nu usb

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Te-ai saturat de dm500 ?

Mo tu vrei moca ? zi ca vb cu cineva sa te rezolve numa sa nu te mai aud vorbind ta....i de acest gen ? scump? ..mult ? tu ai vazut ce face ? sau l-ai vazut macar ?

Nu stiu el, dar eu vreau unul moca si promit eu ca nu mai scot un cuvant

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

Standard RSP member gymi's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cool

Te-ai saturat de dm500 ?

L-am vazut cum arata si ce face dar tot nu merita banii astia.Parerea mea.Daca tu consideri ca merita e parerea ta.
    Nu merita banii astia asa cum nu-i merita nici Dream Multimedia.
    Nu am nimic impotriva lor dar concurenta ar trebui sa duca la scaderea preturilor nu la cresterea lor.Faptul ca vind un receptor de maxim 50€ la peste 200€ mi se pare mult inclusiv cu suportul oferit.De abia astept sa schimbe baietii cardurile si sa dispara CS sa vedem cit vor mai valora conservele astea .
    P.S. nu vreau nimic moca ci doar la pretul decent.Apropo am vre-o 8 receptoare pe acasa din care 2 DB.
    Nu mai am.(deocamdata)

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

De abia astept sa schimbe baietii cardurile si sa dispara CS sa vedem cit vor mai valora conservele astea - Nu aceasta solutie este rezolvarea acestor preturi , oricum nici CS-ul nu va disparea asa cum nu au disparut diferite formate de codare/criptare
    In peste 15 ani de cand urmarest acest subiect - receptia satelitara - sau scris multe despre "noile" codari sau alte forme de pay tv insa peste 90% nu au supravietuit pana in prezent
    Este in natura omului de a face si desface ( coda/decoda ) diferite chestii , a ca va dura un timp de....cu nu stiu ce nou format de codare sau se va schimba nu stiu ce plug-in/emmu de decodare asta este alt ceva
    Preturile mari in general sunt rezultatul implementarii tva-ului in tara respectiva si a adaosului comercial , care cel putin in comertul "mioritic" sunt foarte putine firme care nu adauga 100% acest adaos comercial si de aici rezulta la noi niste preturi care pot ajunge si la 2x pretul unui receptor comparativ cu pretul lui din alta tara
    La care se mai adauga si paritatea dollar/euro la modelele care nu sunt fabricate/cumparate din CE si de aici se mai poate "umfla" pretul ( cel putin in comertul "mioritic" )
    In plus este logic ca orice produs nou aparut sa aibe un pret mare de inceput indiferent de fabricant/tara ca apoi sa ajunga la un pret real de piata in functie de cerere/oferta ( sunt stocuri mari si cerere mica normal ca vor scadea altfel se pot mentine preturile mari sau in unele situatii chiar sa creasca )

Standard RSP member
    Mentioned
    1 Post(s)

As fi curios ce receivere mai ai prin casa, @gymi, in comparatie cu VU+, DM.
    Sa lasam CS deoparte, ce receivere ar mai fi care sa-ti ofere mai multe decat VU+, DM ??
    CI, HDD, W-Lan/USB, DVB S2/C/T, Pluggins, Skinuri, etc...
    Sunt curios, cum citesc si pe alte forumuri despre alte receptoare, probleme sunt cam la toate.
    Chiar vorbeam cu un amic neamt, ce s-ar intimpla daca nu ar mai merge CS, ce ar face el cu un VU+ Solo/DM 800SE. Pai, ar putea sa se aboneze la orice Provider prin CI, ce ar putea face si cu alt receiver, deci nu ramine cu el asa, si nu mai poate sa vada nimic.
    Chestia cu Displayul, mai sunt si oameni care se uita la display in timp ce merge TV-ul, eu prefer sa ma uit la TV. Cu toate ca VU+ Duo are un display destul de marisor in comparatie cu DM, nu ma uit la display deloc.

Ne auzim

Standard RSP member vicu432's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Testat

Este Clarke-Tech ET9000 peste VU-DUO si Dream 800SE.Le-am testat ieri cu alti 2 prieteni.Si ei au ajuns la aceiasi parere.

Golden Member qwess's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Acest clasament instabil ar trebui sa ne bucure, important e sa avem cat mai multe optiuni calitate/pret.
    Daca pana la aparitia VU, DMM facea ce vroia cu piata, situatia s-a cam schimbat un "pic" cu noii veniti si cei ce vor mai veni, si sa nu uitam de evolutia si suportul oscam care cu siguranta va avea si el ceva de spus in viitor.

Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
    UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam

RSP - Team dan2000's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

unii se simt datori sa agite apele aiurea, in primul rand cum poti compara receptoare
    din clase diferite? de cate ori se discuta de un receptor E1/2 inevitabil se trezeste cate
    unu sa-l compare cu dm. stati fratilor linistiti ca mai toti avem dm-uri!
    faceti un topic nou, puneti pozele cu dm la paris, barcelona sau pe unde mai santeti ,
    laudati superscula voastra dar lasatii pe ceilalti sa discute despre "clonele" lor!
    Last edited by MihaiP; 18-05-11 at 11:58.

Happy fery21's Avatar
    Mentioned
    8 Post(s)

Quote Originally Posted by vicu432 View Post
    Este Clarke-Tech ET9000 peste VU-DUO si Dream 800SE.Le-am testat ieri cu alti 2 prieteni.Si ei au ajuns la aceiasi parere.
    Mi se pare o aberatie spusa de tine in acest momet!
    Te intrebi probabil "DE CE?"

Pentru simplul fapt nici un alt receptor bazat pe linux nu are un suport din partea multor teamuri precum "VU"
    Nu coteaza ce model avem conteaza ce suport avem petru a satisface cerintele noastre, este primul lucru
    care trebuie vazut la achizitionarea unui model de acest gen.
    Last edited by MihaiP; 18-05-11 at 12:00.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

E relativ totul. Asa si eu la Alien (care costa 150 euro) daca rezolv 2 sau 3 probleme, pot sa spun ca e zmeu.
    S-a cam generalizat ca aparatele sa "stie carte".

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Eu spun ca in general nu avem mijloace obiective de comparatie tehnica a doua receptoare !
    In primul rand trebuie comparate receptoare apartinind aceleasi clase ... dar oare ce le pune
    in aceeasi clasa ?

- o clasificare poate fi dupa chipset : receptoare MIPS ( DMM , VU+ , Clarke ) sau receptore
    SH4 ( Ipbox , Koala , Alien , Alligator ) ... mai sint dar nu prea conteaza
    - o alta clasificare poate fi : single tunner , multitunner
    - si evident ... High-End ( DM8000 , VU+Duo, Clarke-Tech et9000) sau low-end ( Alien ,
    DM500HD,VU+Solo )

Eu am facut un test , ce-i drept sumar , dar cu ambele receptoare pe masa ... VU+Duo si
    Clarke-Tech ... mi s-au parut egale ... in performante si pret ... dar inegale in suport tehnic
    ... mult superior la VU+ ! sint in mod evident doua receptoare din aceeasi clasa ... deci
    comparabile ! am luat in considerare urmatoarele criterii :

- ambele au doua tunnere
    - pe ambele am instalat aceasi imagine OpenPLI
    - am urmarit zappingul , calitatea imaginii HD , calitatea sunetului
    - stabilitatea receptiei si decodarii

Concluziile au fost cele de mai sus ... evident entuziasmul poate sugera concluzii diferite
    de ale mele ... si oricum o comparatie facuta prin impresii ...nu poate fi decat subiectiva !

P.S. poate vi se va parea ciudat criteriul "chipset" dar eu sint de parere ca placile de baza
    Broadcom sint calitativ superioare celor produse de STiMicro ... un sunet mai bun , o imagine
    mai buna .... si in general pretul reflecta diferenta de mai sus ... Diferenta de calitate a imaginii
    este vizibila cu deosebire pe TV-uri de mari dimensiuni > 40-42" ...acolo unde calitatea filtrelor
    de zgomot pe imagine ...face diferenta !
    Last edited by MihaiP; 18-05-11 at 12:23.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Exact cum scrie si in titlu modelele de la VU sunt considerate ca niste ofensive la modelele dream multimedia
    Atu-ul pe care la avut pana acum modelele de la dream multimedia a fost suportul software foarte bogat/diversificat si asta si din cauza ca peste 2-3 ani au dominat piata receptoarelor cu linux ( enigma1/2 )
    Insa mentinerea unor preturi nejustificate de mari ( vezi monopol ) au adus la aparitia receptoarelor VU si chiar si de la alte firme
    Acum "care este cel mai tare din parcare" - parerile sunt impartite , insa trebuie sa recunoastem ca daca dream multimedia nu ar fii tinut si tin in continuare preturi nejustificate la modelele lor aceasta ofensiva nu ar fii aparut
    In plus cei de la dream multiedia pierd teren si cu emmu-ul care ia tinut in varful piramidei - cccam-ul , oscam-ul incepand incetul cu incetul sa se raspandeasca pe cat mai multe modele/firme de receptoare cu linux/enigma
    Pt. noi userii aceste ofensive sunt si vor fii de bun augur avand in vedere ca numai exista acel monopol de care am scris mai sus
    Este adevarat ca nici dream multimedia nu va renunta asa de usor la acel monopol si incercand prin toate caile/mijloacele sa impuna/incetineasca aceasta ofensiva

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast