Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Ooooooops

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ooooooops

tocmai ma uitam pe stiri la antena 3 cand aud o stire ce ma facut sa mi fie scarba si mai tare de dth urile ro,ce i drept a mica facea galagie si nu prea am auzit tot dar esentialul tot l am inteles
    deci......unii actionari de la RCS-DIGI TV sant asociati cu alti actionari de la UPC,opsssss mama ei de concurenta si de interes fata de clienti,acesti actionari sant in cardasie cu prigoana si ce sa faca ei ca si asa se plictisesc???MONOPOL

aista bomba de ce nu o fi iesit pana acum??deci.......RUSINICA

---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 18:50 ----------

revazut stirea....cam asa sta situatia

PRIGOANA detine 50% din RDS
    BULAC 10% din RDS
    UPC 20% din RDS

baaa dar e tare de tot
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

De cand are Prigoana 50 (cincizeci) % actiuni la RDS? Si Tzesari (sau cum ii spune) cat mai are?

Mentioned
    0 Post(s)

de prigoana nu sant asa uimit cum sant de UPC,de acum incolo orice topic pe tema uite ca astia au si aia nu,nu cred ca isi mai are rostu

http://videonews.antena3.ro/action/v...lii-de-la-UPC/

http://videonews.antena3.ro/action/v...as-de-monopol/
    Last edited by laleauaneagra; 23-03-11 at 01:07.

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

prigoana a facut o firma nou in domeniu media in care el are 50 la suta si unde el mai are parteneri pe unii care sant actionari la upc si rcs
    ma gandesc ca , cu oacazia alegezilor care urmeaza sa aibe loc in skimbul permiterii fuziunii dintre upc si rcs sa aiba parte de o politica editoriala pozitiva le aceste 2 mari trusturi
    primii pasi au fost facuti prin incercarea de scoaterea obligativitatii preluarii unor canale standard pt toti operatorii
    deci sa vedem ce se intampla in continuare.

Mentioned
    0 Post(s)

deci sa fiu inteles mai clar,asa ar arata daca sar face fuzionarea,iar referitor la bomba e normal ca e aparuta demult dar lipsesc aceste date care fac sa fie interesanta aceasta bomba,o simpla bomba precum ar fi fuzionarea rcs-upc nu ar fi asa interesanta dar cu aceste date aparute acum e chiar interesant si aici fac referire strict la bieti clienti ca in rest de ei mi se rupe mie ce fuzioneaza

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    bomba de ce nu o fi iesit pana acum??...

[/COLOR]revazut stirea....cam asa sta situatia

PRIGOANA detine 50% din RDS
    BULAC 10% din RDS
    UPC 20% din RDS

baaa dar e tare de tot
    din ce se spune in stirea de pe Antena 3 se intelege ca Prigoana are 50 la suta impreuna cu niste actionari nu din RDS ci din firma de publicitate in care sunt actionari comuni si UPC cu 20 la suta si rds 10 la suta

cred ca se incurca niste borcane
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Clock
    Guest

E din ce in ce mai clar de ce trag antenistii in rcs saptamanal cu cate un reportaj impotriva fuziunii.A inceput sa iasa portocaliul tot mai mult la suprafata.
    Ca nu fac concurenta se stie demult,doar Romtelecom prin Nextgen intra si peste unul si peste celalalt.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce va mai plac conspiratiile .... a si sa nu uit basescu este de vina
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Şi ce? In politică e la fel. Şi asta doare mai tare decat nişte p*şaţi de DTH.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default cititi cu atentie

prigoana are 50 % la o anumita firma
    NU LA RCS
    nu mai da cu bombe

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

nu stiu daca se poate tehnic

cred ca exista o lege a audiovizualui care "obliga" sa fie in grila programele de interes national (tvr,antena, protv)

monopolul este un lucru foarte rau

m-am lovit de el in Sibiu pentru ca nu exista decat o firma de cablu de vreo 14 ani

oricum se poate sa se pregateasca ceva ascuns si Prigoana sa cumpere si RCS si UPC , dar e greu de crezut

Sincer nu cred ca Prigoana are asemenea putere financiara singur si de asta nu cred ca are 50 la suta din RDS
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

adica nu se poate cateva zile sa "bruieze" acele canale .... probleme tehnice
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Clock
    Guest

Deocamdata au renuntat la anularea must carry http://economie.hotnews.ro/stiri-med...st-retrasa.htm ca a fost scandal mare.Parca N24 e pe lista must carry ,dar unii fac cum vor.

PS:Eu zic sa taiati de pe lista GSP,cand se termina sezonul de liga1 se termina si cu el.Apoi Felix mai are Antena2 si Euforia,astea nefiind nici pe departe "must carry" nu e nevoie de defectiuni tehnice.Cand ramai fara acoperire la 3 posturi din 5 te cam doare.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ieri: reportaj citat din SFIN (adica tot ziarul lui Felix),despre monopol,etc
    Azi: "mii de plangeri ale abonatilor RCS/RDS",printre altele despre monopol,etc
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

RCS&RDS solicita Antena TV Group plata a 100 de milioane de euro pentru "gravele prejudicii materiale si morale produse in urma campaniei media prin care posturile TV si celelalte canale media ale grupului Intact au denigrat imaginea operatorului, potrivit unei notificari transmise inclusiv catre Consiliul National al Audiovizualului (CNA) la data de 1 aprilie.
    ....conditionand incheierea actului aditional care ar fi reglementat conditiile privind retransmisia posturilor de televiziune Antena 1, Antena 2, Antena 3 si Euforia lifestyle TV, de obligativitatea retransmiterii (...) si a postului GSP TV dupa expirarea termenului contractului de asociere, care printre altele are ca obiect si retransmiterea postului de televiziune GSP TV".
    Deci pe scurt a expirat contractul intre cele doua parti,rcs nu a vrut sa mai semneze un act prin care sa se oblige sa mai transmita posturile care nu sunt must carry, mai ales ca se adauga si GSP.Acum singura varianta ca Felix sa isi salveze postul e sa mai bage cate un meci pe el,altfel daca zboara din rcs e ca si disparut.

http://economie.hotnews.ro/stiri-med...inii-media.htm
    :

Page 1 of 2 12 LastLast