Ce drivere si aplicatie tre sa instalez sa mearga SS2 pe Vista ??? Pe Xp merge OK insa pe vista nici o aplicatie nu ruleaza corespunzator , am incercat ProgDVB 5 si AltDVB insa da o eroare si se inchid automat
Ce drivere si aplicatie tre sa instalez sa mearga SS2 pe Vista ??? Pe Xp merge OK insa pe vista nici o aplicatie nu ruleaza corespunzator , am incercat ProgDVB 5 si AltDVB insa da o eroare si se inchid automat
N-as spune.....ca nu merge....DAR depinde mult de ce configuratie ai adica sa nu se ''muste'' intre ele componentele hardware (driverele sunt...aproape generice) .
Daca nu ai dezinstalat vista incearca si dvbdream sau progdvb versiunea 4.XXX pare mai stabila pe vista , cu altdvb-ul e o intreaga filozofie, merge cu driverele BDA dar ...INCA SKYSTAR2 pot spune ca schioapata rau de tot pe vista .
Personal folosesc tot XP chiar daca mai boot-ez cateodata si cu vista.
Poate dupa ce v-a fi public si SP1 pt. vista se mai aseaza lucrurile.
![]()
![]()
Am reusit pana la urma sa fac sa mearga SS2 pe vista fara probleme , se vede SUPER , cu subtitrare pe toate canalele Jiji cu ajutorul TSReader si VLC , nu are nici un conflict si e compatibil cu interfata Aero
![]()
configuratia calculatorului este :
Procesor Intel Core 2 duo E4500 , 4 Gb Ram , 500 Gb hdd si video nVidia Geforce 7300 Gt
Last edited by costi4u; 08-01-08 at 01:33.