=femeie cu picioare gen "ruda de fasole" in fusta mini, enjoy![]()
Respecte!
Din 09.04.2010 U Tv (programul de muzica) va emite in HD.
Nu ne ramane decat sa ne bucuram,daca va fi asa,ca un nou post roamanesc are transmisie in HD.
Bafta!
Respect!
=femeie cu picioare gen "ruda de fasole" in fusta mini, enjoy![]()
Respecte!
U Tv v-a emite in format HD doar pentru UPC,din cate stiu eu.Credeam ca v-a fi pentru toti operatorii DTH.Evident,degeaba emit ei HD daca DTH-urile nu fac retransmisia in acest format.
Oricum e de apreciat ca se continua tot mai mult pe astfel de transmisii.
Asteptam si cele mai "populare"posturi sa urmeze acest gen te transmisii.
Bafta!
Respect!
''Populare'':
AcasanHD, OTVnHD, Etno TVnHD, Mynele TVnHD, TarafnHD ar fi cam cele mai popolare, sau ???
Te astepti la HBO HD, Cinemax HD, Pro TV HD ???
Traim intr-o tara ''populara''
Respecte!
Nu am spus programe cu muzica "populara" sau canale "populare"in sensul Otv sau Taraf Tv....Acuma daca o minoritate se uita la un canal gen OTv nu cred ca e "popular"
Ma refeream la programe gen ProTv,Antena,HBO,PRO Cinema,ceva canale sportive.......etc,ca si "populare"
Acum fiecare e liber sa inteleaga ce vrea despre"popoulare".
Sincer nu ma deranjaza nici daca ar fi chiat si OTv-ul HD,ar fi binevenite cat mai multe canale HD in DTH-rile romanesti.
Bafta!
P.S.@doktorofsat- sa-ti fac eu o lista cu cuvintele gresite de tine?
nu vreau sa "te cert",sincer.
Uneori scriu repede si se mai strecoara cate o litera in plus....si nu am timp sa verific totdeauna ce scriu.
Last edited by shadowman; 08-04-10 at 19:06.
Respect!
...citat din link-ul de mai sus : Pentru a putea vizualiza Utv HD, telespectatorii au nevoie de un receptor specializat (Set Top Box), care este oferit de principalii operatori de cablu, şi de un televizor LCD sau cu plasmă compatibil HD (HD ready).
Deci este clar, se vorbeste de cablu.![]()
2 X DIGI - invatam si tot invatam...
Da, este de cablu, o sa fie preluat de cei de la UPC!
Si in reclamele de pe UTV spun ca va fi disponibil doar pentru clientii UPC.
Deci ptr satelit sa inteleg ca mai avem de asteptat![]()
DM800HDse + Triax 110 + DM3800 H-H, IPBOX 910HD - Enigma2 usb 9.2, Tevii S660-USB, UE46ES8000 - CI+ digi SmartCAM ;
eu nu-i astept crede-ma![]()
doctore tu ai ceva cu posturile romanesti de muzica ?... iţi plac mai mult alea din Bangladesh![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Si o sa vina si primavara si nu o sa il avem pe satelit, doar daca cei de la UPC fac un pachet pt Romania si sa urce cele 4 programe HD: TVR HD, PROTV HD, Sport.RO HD si U TV HD si ar mai fi cateva..
Usor de zis , greu de facut
In primul rand ca ar trebui sa indeplineasca 2 conditii cel putin pt. oricare dintre prg. hd care ar fii "urcate" la cer
- licenta pt. ele , fiindca nu se "urca" totul asa usor si
- investitie in receptore hd de satelit din partea dth-ului in cauza
Deci , cand vor indeplinii aceste 2 conditii ( zic eu minimale pe langa altele ) , atunci vor fii sanse de a receptiona si prg. hd prin dth-urile autohtone
Pana atunci eu va intreb : nu sinteti multumiti de cele 331 prg. hd care se pot receptiona de la 42E la 30V ( dupa lista prg. hd din numarul 3/2010 info-satelit ) ?