nu am un big server ,am un server pe pc clarckonect si in casa ( adica in 2 case a mea si a lui frati-meu) am 12 dreambox-uri legate in retea la 10 dintre ele am dat accept numai la programele la care am subscriptie (mai exact am pus in ele numai programele care le am platite pe card), am optat pentru atitea receivere deoarece la data cind am facut asta era mai ieftin decit sa fac 6 abonamente la dolce (deoarece se dadeau doar 2 receivere pe un abo.)si pe deasupra mai trebuia sa si cumpar jumatate din receivere ,care erau bune de aruncat ulterior,acum ma bucur ca am luat aceasta decizie atunci pentru ca dolce nu mai merge in share si a trebuit sa imi fac abonament la Focus
---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
[QUOTE=Black_Angel;163917]am server clarckonect nu ar trebui sa influenteze cred, am 60 de linii
cum sa inzelegem asta ?? 12 Dreamuri- ai cumva un Big Pay server- si Nu iti mai face fatza carticica ???
daca aveam un pay server crezi ca aveam numai 60 de linii?
daca cauti mai bine pe net vezi ca un pay server are citeva sute de linii
dar nu asta vreau sa dezbatem aici,vreau sa stiu care este rezolvarea la problema de care m-am lovit zilele acestea,a functionat f.bine de cca.3 ani si acum de vreo citeva zile ma enerveaza

Reply With Quote