Android este un sistem mult mai mult decat Ok, sper sa te indrepti catr un telefon care are ca sistem de operare Android!
Android este un sistem mult mai mult decat Ok, sper sa te indrepti catr un telefon care are ca sistem de operare Android!
Am un iPhon 4 si sänt foarte multumitAstept si niste recomandari de la cei care sint super multumiti de aparatele lor.
Exista un prg ce il instalezi si poti lua cam tot ce vrei gratis aplicatii si programe
Si costa mai putin ca un HTC ?
Pe okazii un iphone 3 este 700-750 ron.
Pretul conteaza dar e printre ultimele cerinte luate in considerare. Oricum iphone costa considerabil mai mult ca htc, iphone 4 16M e peste 3000 iar desire HD e 2100
Nu iau de pe okazii, iau nou sau in cel mai rau caz de la un amic cu acte si garantie.
iphone 3 nu cred ca e scula de top, asa pot sa stau si cu ce telefoane am acum, daca iau vreau sa vad o diferenta maxima.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Nu e vorba de pret
Eu gasesc ca ar fi posibil iar lao cam asta ar vreaEu caut sa aibe ecran mare si sa pot rula aplicatii cit mai multe si mai diverse, de fapt sa faca si ce nu-mi trece prin cap... inca.
De la deschiderea unui Excel datei la video straming un milion de jocuri la un Navigation sistem sau mai multe