Am Galaxy S de 3 luni:
- bateria tine in jur de o zi si jumatate folosit intensiv; folosit doar pentru apeluri tine 3 zile sau mai mult
- conectivitate usoara atat pe 3G cat si WLAN
- internet - am avut probleme dupa ce am instalat Yahoo mail si/sau Skype pe el: telefonul se bloca pentru 10-20 sec in momentul in care cele doua programe accesau internetul. Dupa ce le-am dezinstalat nu s-a mai manifestat aceasta problema. In rest functioneaza ok pe net cu Opera iar clientul de email se integreaza bine cu serverul MS Exchange (nu are butoanele clasice Accept/Tentative/Decline pentru meeting request-uri).
- mkv-urile se vad superb fara nicio intrerupere (inclusiv cu subtitrare). Cred ca e singurul telefon care le poate reda corect (cred ca si Nexus sau Galaxy S2 le poate reda). Filmarea e ok, dar se vede lipsa blitz-ului in low-light inclusiv pe poze
- dezavantaje: dimensiunea cam mare pentru gustul meu (cu toate ca folosit pe post de GPS e super ok) si carcasa din plastic (avantaj Desire) si lipsa blitz-ului.
HTC Desire HD l-am testat cateva ore.
- este mai mare decat Galaxy S (mie si Galaxy S mi se pare prea mare)
- nu ruleaza mkv-uri
Eu m-as orienta catre nexus sau galaxy2 deoarece modelele din subiect sunt deja invechite![]()

Reply With Quote