E O PLACERE SA INTRI AICI,SA DISCUTI SA SPUI PARERI SI SA NU AI UN GURU CARUIA SA -I PUPI MINA,CA PE ALTE FORUMURI
LA MAI MULTI ANI ! FELICITARI!!
Pe data de 5 ianuarie se implineste un an de existenta pentru acest forum!
Inceputul a fost http://sateliti.forumup.ro/
A fost un inceput greu, dar cu ajutorul unor oameni minunati s-a pus temelia acestui forum si multumesc inca odata si pe aceasta cale lui "Admin" care ne-a pus la dispozitie tot ce am avut nevoie.
Multumesc tuturor celor ce au contribuit prin implicare cu sfaturi utile si informatii!
Va multumesc ca ati ales familia RSP!
![]()
E O PLACERE SA INTRI AICI,SA DISCUTI SA SPUI PARERI SI SA NU AI UN GURU CARUIA SA -I PUPI MINA,CA PE ALTE FORUMURI
LA MAI MULTI ANI ! FELICITARI!!
Parca ieri a fost,ce vremuri frumoase,mai ti minte Dane cum ne intrebam ce sectiuni sa mai fie? ce frumos,orcum ceea ce conteaza este faptul ca ni sau alaturat MULTI OAMENI de CUVANT si datorita lor IMPREUNA am ajuns AICI!!
MULTUMIM tuturor celor ce au ales RSP!
LA MULTI ANI FERICITI RSP!!
CE VREMURI FRUMOASE A M PETRECUT IMPREUNA PE ACEST FORUM DE LA MONTAREA ANTENEI PANA LA EVENIMENTUL ANULUI VIZIONAREA MEGAOPERATORULU![]()
IMPREUNA CU VOI SPER SA AVEM SI ANUL VIITOR MULTE IMPLINIRIISI BUCURI
PE FORUM, CINSTE CELOR CARE AU CREAT ACEST BLOG HAI
![]()
SI LA MULTI ANI
Respecte!
Frumos,sa implinesti un an.....frumos sa ramana si urmasilor acest forum!
Multumim tuturor de pe acest foorum dar si celor care vor veni sa se alature!
Bafta si tot ce va doriti!
LA MULTI ANI RSP TEAM!
![]()
![]()
![]()
![]()
Respect!
La Multi Ani !
Eu am incercat sa imi spun parerea aici:
http://www.sateliti.org/showthread.php?t=2184
sper ca am reusit...
Imi ramane un singur lucru de spus aici: La Multi Ani tuturor!
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
La cati mai multi ani, cat mai frumosi si mai bogati in informatii despre acest hobby!!
Not too bad for a blind man ...
LA MULTI ANI !
Viitorul sa va rezerve numai bucurii, iar succesele sa va rasplateasca munca depusa.
La multi ani ! Si felicitari , asta este cel mai complet forum despre receptie satelit , inca o data Felicitari celor ce au pus bazele acestui forum.
Prieteni , cu prilejul sarbatorilor as vrea sa va urez multa sanatate si cat mai multe posturi , iar acum ca forumul implineste varsta de un anisor va doresc voua , administratorilor , membrilor si celor ce isi mai rup din timp sa ajute si o minte mai putin initiata intr-ale acestui hobby de care noi am devenit aproape dependenti zilnicmulta rabdare si un timp cat mai minunat alaturi de cei dragi voua , si sa speram ca acest forum va creste tot mai mare , cu membrii noi la fel de sufletisti si gata sa ajute oricand ca acei actuali .
![]()
La Multi Ani site-ului RSP si tuturor forumistilor!!![]()
Un sincer LA MULTI ANI ! pentru membrii acestui forum in care sigur libertatea de exprimare si dreptul la opinie sint apreciate si nu combatute...
LA MAI MULT SI LA MAI MARE!!!!
SA AVETI SUCCESE-N TOATE
NAGRE, VIACCESS-e SPARTE
CONAX-uri si NDS-uri
SI..... NU LE MAI ZIC PE TOATE
LA MULTI ANI CU SANATATE!!!!