Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Probeme DDNS

Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default ok colegu m-am prins despre cei vorba

Quote Originally Posted by techcenter
    faci confuzie intre DNS si DDNS. mare!
    iar "dai" pe langa subiect. abtine-te, te rog de la comentarii de genul asta.
    o sa fiu m-ai atent data viitoare
    deja m-am lovit de cele 2 sisteme dns,si DynDNS stiu sa le folosesc . recunosc ca am deviat de la subiect dar scuze mi-am dat seama tirziu .Ok apreciez observatia dar pentru alti nu prea ai fost explicit ...pentru cultura mea nu vreau detalii...ok toate cele buneosi fi eu mic .!!??dar inca nu ma parasit materia cenusie
    Last edited by delta2k2; 20-03-11 at 11:29. Reason: Corectie quote

Clock
    Guest

Quote Originally Posted by daradici View Post
    Nu inteleg de ce sa intri pe cont, nu mai bine se foloseste INADYN ????
    Eu folosesc exclusiv inadyn pe no-ip, i-l updatez la 5 minute si e in regula.
    Singurul avantaj al dyndns este ca majoritatea routerelor au suport dyndns, in rest no-ip e.... the best !!!!
    Daca ip-ul tau nu se schimba vei primi un mail odata la 60 de zile in care te intreaba daca mai folosesti contul si iti cer sa intri pe site-ul lor sa confirmi.Asta chiar daca ai facut update fortat,dar ip-ul e acelasi.Daca ip-ul ti se schimba intr-un interval mai mic de 60 de zile nu mai primesti aceste mailuri si toata treaba merge de la sine.
    Da,e mai bun decat dyndns-ul.
    Raspunsul meu se referea la asta:
    Dyndns free te obliga sa il folosesti o data la 30 zile
    No-ip o data la 60 de zile

Daca IP=ul tau ramane acelasi peste perioada asta - zbang iti sterg contul !
    Cei de la no-ip nu iti sterg contul automat ci iti trimit mail cu 15 zile inainte.Deci ai timp 2 saptamani sa faci o vizita pe pagina lor.Normal daca ai ip fix nici nu ai nevoie de adresa dyndns/no-ip.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Ai nevoie de cont dns ca sa scapi de nepoftiti chiar daca ai ip fix, schimbi hostul si totul devine mai curat...
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

am facut cu emailu meu un cont unui prieten si am primit mail ca daca nu foloseste contu in 5 zile il strerg, asta dupa 30 de zile de nefolosire,
    deci si la dyndns te anunta ca daca nul folosesti til sterge
    am intrat pe net si am facut force update si cred ca totu tre sa fie ok

iata si mailu

Dear Valued DynDNS.com Customer:
    Your account at DynDNS.com is due to expire in 5 days. Free DynDNS.com accounts are deleted after 30 days of inactivity.
    You can prevent your account from expiring here: xxxxxxxxxxxxxxxxx

If you wish to keep your account active and do not want to risk missing email notifications like this one, purchase a Dynamic DNS Pro upgrade today!
    It's less than $2 per month, and even cheaper with a yearly subscription!
    www.dyndns.com/services/upgrades/
    Last edited by franta; 20-03-11 at 13:01.

Page 2 of 2 FirstFirst 12