-
Member
Beginner
Dyndns free te obliga sa il folosesti o data la 30 zile
No-ip o data la 60 de zile
Daca IP=ul tau ramane acelasi peste perioada asta - zbang iti sterg contul !
Nici eu nu am avut probleme in ani , dar cand mi-am pus router-ul pe UPS asta am patit.
Ideea e ca nu am avut pana acum probleme pentru ca probabil se mai oprea curentul in 30 de zile si router-ul la conectare primea de la RDS alt IP si atunci facea activitate pe Dyndns.
Mi-am facut cont pe no-ip , mi-am instalat pe router WL500gp-1.9.2.7-d-r2624.trx (nu stiu daca face update fortat) ultima versiune Oleg ca asta imi e familiara si stie si no-ip si , partea cea mai nasoala trebuie sa imi contactez toti partenerii de sharing sa ii rog sa schimbe adresa - ca bonus o sa pun in share daca reusesc si un card XXX la care mi-a propus cineva un pret bun.
Oricum magari astia de la dyndns free - credeam ca nu e nici o problema , imi refac contul cum zic ei si gata , dar au scos webhop.info asa ca nu are sens sa le platesc ca oricum nu mai pot sa imi ofere webhop.info
Nu am timp sa experimentez momentan open wrt kamikaze , desi as fi curios sa vad ce poate. M-ar interesa daca are driveri mai buni de webcam , ca eu nu gasesc una care sa mearga pe Oleg.
Daca tot suntem mai multi de folosim Asus sau clone , ar fi foarte util ca cei ce se pricep mai bine la linux sa ne ofere niste imagini custom cu ce ne intereseaza pe noi : servere cs de exemplu
Multumesc pentru ajutor