Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: Problema loc de parcare - ce e de facut ?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Problema loc de parcare - ce e de facut ?

De aproximativ 5 luni incoace sunt in urmatoarea situatie: Am loc de parcare cumparat in spatele blocului, cu gard si poarta de acces (neacoperit), accesul insa se face de pe un drum nebetonat si neasfaltat. Pana acum ~ 5 luni situatia era OK, puteam sa intru in parcare, desi drumul era plin de gropi si zoampe, e drept ca se facea un pic de mocirla dupa ploaie, dar ma descurcam. Acum 5 luni insa, au venit niste idioti cu excavatoare si s-au apucat sa ia pamant de acolo (nu stiu cu ce scop) cu 2 zile inainte de prima ninsoare, dupa care, vazand ca ninge, au lasat asa si au plecat !!! Iarna asta, locul a fost folosibil cam 60-70% din timp, atunci cand ningea cateva zile si se batatorea zapada. Acum insa, e acolo un fel de mlastina, ceea ce face aproape imposibil accesul in locul de parcare. Am incercat sa intru de 3-4 ori, dar patinam cu rotile in noroi, si fiind si stramt, si drumul in panta, imi era frica sa nu lovesc ceva. Acum nu stiu cum sa fac: Am vorbit cu constructorul acum 2-3 luni si a zis ca nu are ce sa faca, primaria avand voie sa faca orice, fiind drumul lor. Mi-a mai zis ca acolo se amenajeaza ceva si se planuieste ceva betonare, de aia au venit idiotii aia cu excavatorul, dar nu stia sa imi zica alte detalii. Cam de 2 saptamani imi tin masina pe unde apuc: in locuri unde e plecat proprietarul sau in fata blocului, daca prind. Acum intrebarea e: ce e de facut ? Daca m-as apuca sa betonez eu doar fix spatiul din fata parcarii, ar fi legal asa ceva ? Sau trebuie sa astept dupa idiotii cu excavatorul pana se trezesc sa faca ei ceva ? Ceea ce nu e sigur: poate vor lasa asa... cine stie... Eu nu stiu cum se procedeaza in cazuri de astea. Daca stie cineva, orice sfat e binevenit
    0.8FE, HH Optibox DM2400 (75E - 45W), DM500S, FocusSat

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Eu zic ca ar fi indicat sa te interesezi prima data al cui e acel spatiu.Apoi sa vezi ce se face acolo.Si apoi sa mergi la cei care ti-au vandut acel loc si sa intrebi ce ai de facut,explicandu-le situatia,asta in cazul in care ei nu stiu despre ce e vorba.
    Ma gandesc sa nu fii in situatia in care a fost un var de-al meu,cumparandu-si un loc de parcare si dupa 3 ani s-a trezit ca de fapt terenul nu era al celor dela primarie si proprietarul s-a apucat de alta constructie,primaria profitatnd de acel teren,normal cum se poate doar in Romania,incasand niste taxe dela cei care credeau ca au locuri de parcare asigurate.
    Respect!

Golden Member gigelsat's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Nu ai voie sa betonezi fara autorizatie de constructie, ai fi pasibil de amenda.
    In schimb, pe nebagate de seama, daca lungimea accesului nu-i prea lunga, adu o bena cu balast, pe ala care ti-o descarca il rogi sa o descarce basculand cu spatele in timp ce se deplaseaza usor astfel vei avea mai putina treaba la imprastiat balastul.
    In cateva zile se uniformizeaza, mai intra in pamant, insa vei putea circula pe acolo.
    Gigel