Eu zic ca ar fi indicat sa te interesezi prima data al cui e acel spatiu.Apoi sa vezi ce se face acolo.Si apoi sa mergi la cei care ti-au vandut acel loc si sa intrebi ce ai de facut,explicandu-le situatia,asta in cazul in care ei nu stiu despre ce e vorba.
Ma gandesc sa nu fii in situatia in care a fost un var de-al meu,cumparandu-si un loc de parcare si dupa 3 ani s-a trezit ca de fapt terenul nu era al celor dela primarie si proprietarul s-a apucat de alta constructie,primaria profitatnd de acel teren,normal cum se poate doar in Romania,incasand niste taxe dela cei care credeau ca au locuri de parcare asigurate.

Iarna asta, locul a fost folosibil cam 60-70% din timp, atunci cand ningea cateva zile si se batatorea zapada. Acum insa, e acolo un fel de mlastina, ceea ce face aproape imposibil accesul in locul de parcare. Am incercat sa intru de 3-4 ori, dar patinam cu rotile in noroi, si fiind si stramt, si drumul in panta, imi era frica sa nu lovesc ceva. Acum nu stiu cum sa fac: Am vorbit cu constructorul acum 2-3 luni si a zis ca nu are ce sa faca, primaria avand voie sa faca orice, fiind drumul lor. Mi-a mai zis ca acolo se amenajeaza ceva si se planuieste ceva betonare, de aia au venit idiotii aia cu excavatorul, dar nu stia sa imi zica alte detalii. Cam de 2 saptamani imi tin masina pe unde apuc: in locuri unde e plecat proprietarul sau in fata blocului, daca prind. Acum intrebarea e: ce e de facut ? Daca m-as apuca sa betonez eu doar fix spatiul din fata parcarii, ar fi legal asa ceva ? Sau trebuie sa astept dupa idiotii cu excavatorul pana se trezesc sa faca ei ceva ? Ceea ce nu e sigur: poate vor lasa asa... cine stie... Eu nu stiu cum se procedeaza in cazuri de astea. Daca stie cineva, orice sfat e binevenit
Reply With Quote