Results 1 to 15 of 29

Thread: Problema samsung tv led

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Serviceul cred ca este cu incepatori ori cu cei ce sunt ORBITI DE NOUA TEHNOLOGIE .
    Mai raportez un BUG se vede de zici ca e ulei pe DVB-T si satelit , sau impresia de bitrate mic , sau o imagine facuta cu zoom digital .. ! ca dracu , si mai e si 40 mil .. ! Prima chestie care o vad pe noua tehnologie ca tzepa !
    Last edited by zildan; 16-03-11 at 23:58. Reason: R12 Citeste REGULA 12 !!!!!!!!!!
    receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Spune macar ce model este ,ce ai luat tu este tv samsung cu panel lcd la care iluminarea ese cu led-uri in loc de lampi ccfl .
    Toate tv lcd vad asa ,daca luai o plasma ,aveai alta imagine mult mai buna pe Sd si impecabila pe Hd unde definitia in profunzime este extraordinara .
    Daca este de 42 de inchi nu prea ai la ce sa te astepti de la imaginea ce o reproduce ,la dth-urile noastre in Sd imaginea este sub orice critica ,pe cablu chiar si hd-urile se vad urat ,dvb-t nu am aici in zona .
    Rog un moderator sa mute aceasta discutie l coltul electronistului .

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Theardul a fost mutat.
    zvartoshu,
    Te rog sa ne zici modelul televizorului, ce semnal are inainte de amplificator, nu doar dupa. Nu stiu daca ai scris ce diagoanala are TV-ul dar ai zis ca pe tuner de pe comp se vede bine. Dar comparativ marimea monitorului si televizorului????
    Pune iesirea de la comp la TV si vezi daca si la TV se vede bine din tv tuner.
    Nu ma pot exprima exact care ar fi problewma la tine daca nu am toate datele necesare, pot da doar cu presupuneri care ar putea fi multe.

Standard RSP member zvartoshu's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Nu este al meu , de unde si pana al meu , eu am sony bravia si ii dau clasa 24/7 cu semnal color si stabil , sincro inteligent mode sa nu mai apara pureci .. decodoare , ala care a fost istet a dat bani ca la tigani sa stea in fata oricaruia si si-a luat teapa si teapa continua pana si pe service ca tv n-are nimic ! e si de ras si de plans pentru ce pierdere face ala .
    Deci la dvb-t sa ai efect de zici ca ai imagine de 320-240 si marita in 640-480 ca se vede pe ulei si te rupe la ochi sau mai nou pe protv hd sa se vada cu pureci marunti .
    Samsung .. tehnologia purecilor si fraiereala pe fata .
    Da este cu led , nu cu lampi si drosel . Asta am vazut chiar eu ca lumina e mult mai calda pe fond alb ,
    Last edited by sorin8m; 17-03-11 at 16:53. Reason: Regula 12
    receptie de dx-er , antene special concepute pentru a simti propagarea din fm

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

samsung este prosteala pe fata ... sunt pacalit recent cu o cazatura de lcd samsung raman umbre la imaginile in miscare pe semnal sd de zici ca te uiti la filme de groaza in reluare si cand te uiti ca toti il lauda ... da sa moara si capra vecinului ce pana lor ca nu este greu sa lauzi cazatura

imi cer scuze de offtopic
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

zvartoshu,
    tu ai deschis topicul sa rezolvi problema sau sa te lauzi?
    Am intrebat in sensul datelor tehnice pentru a te putea ajuta. Ca e al tau sau altcuiva nu are bai, ai pus o problema ca sa te ajutam.

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Wink

Quote Originally Posted by zvartoshu View Post
    Nu este al meu , de unde si pana al meu , eu am sony bravia si ii dau clasa 24/7 cu semnal color si stabil , sincro inteligent mode sa nu mai apara pureci .. decodoare , ala care a fost istet a dat bani ca la tigani sa stea in fata oricaruia si si-a luat teapa si teapa continua pana si pe service ca tv n-are nimic ! e si de ras si de plans pentru ce pierdere face ala .
    Deci la dvb-t sa ai efect de zici ca ai imagine de 320-240 si marita in 640-480 ca se vede pe ulei si te rupe la ochi sau mai nou pe protv hd sa se vada cu pureci marunti .
    Samsung .. tehnologia purecilor si fraiereala pe fata .
    Da este cu led , nu cu lampi si drosel . Asta am vazut chiar eu ca lumina e mult mai calda pe fond alb ,
    Ia sa te plimbi cu unghia pe display ,pe fond de negru sa vezi cum lasa o dara de lumina ,e lcd toata ziua cu iluminare led ,da-mi te rog modelul tv-ului ,ca doar cu din astea imi bat capul in fiecare zii.