-
Si totuşi, ce-ai rezolvat cu protecţia consumatorului ?
-
utilizator de vaza
Tunerul se inlocuieste in mod normal ,sant modele unde se inlocuieste tot boardul ptr un tuner .
Trebuia sa te ajute.
Iar cu lipiturile e la ordinea zilei ,se foloseste fludor ecologic,de aceea sant lipituri reci
-
Standard RSP member
hoho, mi-am ;uat un stick de dvb-t sa vad si eu HD. Primul luat prima teapa , device not recognized. La garantie spuneau ca merge si ca usb e praf la mine. Bun ma duc la taicamiu in obor si pun pe strachina lui si aceeasi figura. Filmez cu telefonul mobil si le arat. Doua calculatoare praf, dao dracu de treaba.
Adica... ADICA ... adica.. a inebunit lupu si maninca varza cu capra !
Merg la taicamiu si urlu. E nou si la garanitie zice ca e bun.
Desigilez aparatul. Ce credeti ca se producea, cand introduceam in usb fiind pc-uri de birotica marca HP, acesta au mufa de usb cu niste pini foarte tari si elastici. Unu din pini apasa pe ala ce e in USB lor de vapor si evident o lipitura era de criza se dezlipea. Canci fludor de ajuns. Merg la ei sa le arat. Si de aici incepe scandalul , e de nedescris cum poate sa injure serviceul si reparatiile pe cei care sunt cu defecte. Adica cum poti sa zici ma ca tehnic ca din cauza mea se dezlipeste ce sa lipit cu 1 boaba de fludor?
Asta nui bai
A doua bunba cu un televizor Samsung luat din afara. Led dala mic , dai cu deget pe el si nu face dara . Imaginea e foarte linistitoare , bla bla bla .. Montez pe cablu si se vede in pureci,
Desfac capacul si desfac tunerul. Ce credeti ca se producea. De la miscarile pinului central din tuner sa retezat cablarea! E vai steaua lor de rable de tunere!
-
Standard RSP member
Beginner
Salut, am luat si eu un Samsung LE46C650 L1WXXH, cam de 1 luna am dimineata surprize pe catv de la rds sa il apuce dracii cam 2 3 secunde face slalom imaginea stanga-dreapta, apoi isi revine, am urmarit orele sa vad o fi de la rds , nu face la aceleasi ore, am sunat la ei, au masurat semnalul era 60 Db, au pus un amplificator , acu am cam 80Db dar tot il apuca dracii, pe STB de CaTv face la fel , pe STB de Satelit SD nu face nici o figura, acu cateva seri l-au apucat dracii si mai rau facea ceva de genul lptopurilor cand e desprins cipul video, jumate de imagine mergea, apoi mergea cealanta, apoi apareau dungile alea ca si cand ar fi pe 16 bits , apoi si-o revenit dar figurile de dimineata tot le face, ce sa fie ? Sa il duc la service ? Are rost sausa fie altceva de prin semnale? Salutari.
-
Membru de onoare
Daca face permanent du-te cu el linistit,daca nu ai sanse ca acolo sa mearga si sa faci drum degeaba.
-
Daca nu face permanent, inregistreaza pe un camcorder sau pe telefon dar cu rezolutie ceva mai buna si cand mergi la ei le areti inregistrarea
-
Sau incercati sa faceti ca el:
-
asa meserias ne trebuie doar ca amuzament
daca se spargea ecranul cand dadea cu bata nu mai era asa de fericit la final
Last edited by horatyu; 09-06-12 at 17:51.
-
re
din pacate reparatii din astea se fac si pe la noi, din cauza asta te tine doar pana ajungi acasa.
-
-
Member
Visitor
Am un Samsung UE32D5000 și am o problemă asemănătoare... Imaginea TV-ului are un fel de zoom care făramițează literele, imaginea este și ea neclară din cauza aceluiași efect de zoom... Am trimis TV-ul in service dar mi-au zis ca merge impecabil (cica l-au verificat si pe cablu si pe player). Sunt abonat UPC, de la cablu mi-au zis ca semnalul e in regula si problema pare a fi de la tv... Are careva vreo idee?
-
Pune o poza cu fenomenul sa ne putem da seama .....
-
Tu l-ai verificat pe altă sursă ? DVD de ex
-
Standard RSP member
salve
cine stie o sursa de Display-uri de TV Samsung LE40A656 ...
multzam mult