Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 22

Thread: Blue air de kk

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Blue air de kk

Ca tot omul care are si un pic de minte imi planific calatoriile cu luni de zile inainte pt. a prinde o oferta buna la pret,buuun,ajung in Madrid imi fac cumparaturile,plec de la hotel sa dau o tura prin aeroport sa aflu cum sta treaba,in aeroport aflu cu stupoare ca blue air nu are sau mai bine zis nu mai ARE un officio aici in aeroport iar un domn dragut de la info Madrid imi spune ca sa modificat orarul de zbor,si uite cum voi sta eu ca nebunu 6 ore pe aici,nici un mail,nici un telefon...nimic de la ei,cu toate ca ei spun ca orice modificare se face cu stirea clientului,niste magari de tot kk-ul!

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Dute la OPC , poate-i scutură puţin.

.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai intai sa ajung acasa,oricum am vazut ca exista o alta companie cu pret atractiv:
    easyjet merita muuult mai bine sa calatoresti cu ei,am vorbit cu fetele de la biroul lor si mi-au confirmat ca au birouri in toate aeroporturile unde au zboruri,plus ca clientii sunt anuntati cu 48 de ore inainte de orice modificare iar daca nu le convine varianta propusa le restitue contravaloarea biletelor!
    Data viitoare cu siguranta voi zbura cu ei!

Standard RSP member SuperSonic's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am mai citit asemenea lucruri despre Blue Air din surse diferite, mai bine te feresti de ei pe viitor.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt client vechi la ei de 3 ani si ceva dar cu parere de rau le voi spune:
    Adios Amigos!,de fapt cu bucurie nu cu pareri de rau...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Este ora 3 noaptea in Madrid! cursa blue air 01H20 care avea ora de plecare 2/10 intarzie in continuare,acum 5 min a aterizat o aeronava a companiei blue air cu pasageri pt. Madrid,va mai dura probabil 1 ora si jumatate,partea proasta este ca noi romanii suntem de la ora 12 in zona de frontiera asteptand sa ni se indice la ce poarta sa ne prezentam,si mai grav este ca sunt multe familii cu copii mici,2-3 ani iar uni chiar bebelusi care la aceasta ora plang din diverse motive,stres,oboseala,lipsa laptelui cald etc,nici un reprezentant al companiei nu este prezent in aeroport!
    asteptam sa ne imbarcam......
    BLUE AIR....JEGURI FARA SUFLET! DRACU SA MAI ZBOARE CU VOI! suntem peste 80 de romani la mila spaniolilor!

Golden Member mar1us's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Thumbs down din partea mea numa' bine blue air!

Quote Originally Posted by delta2k2 View Post
    Dute la OPC , poate-i scutură puţin.

.
    Am vazut o data la antena 1 ai sa intimplat lui Mircea Stoian parca asa il cheama,asistentul lui Capatos,tot asa cu blue air era sa-i lase prin Italia si a sunat el la Bucuresti de vre-o citeva ori sa se intereseze ce se intimpla si i-au pus sa se duca in ALT aeroport Italian ca de acolo au o alta cursa nu mai stiu exact toate detaliile,poate va amintiti si voi,dar ce vreau sa spun e ca au sunat in timpul emisiuni la blue air si purtatoarea de cuvint se numea Oana Roman (va zice ceva numele asta?) asa ca eu cred ca cei de la OPC cunosc bine cazul ca nu-i singular eu unul nu am zburat si nici nu o sa zbor cu ei niciodata,mai bine dai un ban si sti pe ce...

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Am ajuns cu bine,gata,invatatura de minte nu mai zbor cu ei,oricum am pierdut o alta cursa dar sa rezolvat cu alta companie datorita managerului de vanzari unde lucrez,unei d.re i sa facut rau in timpul zborului,a cerut un pahar cu apa rece,stwardeza cu nonsalanta ia raspuns:
    nu avem pahar cu apa rece la vanzare,va oferim Dorna plata sau minerala contra cost-1E,paharul fiind gratis! no comment!

@zappa!
    bilet 2 pers. cumparat in 2 august online doar dus 79E cu toate taxele incluse!
    Last edited by -minus; 27-10-10 at 05:45.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Concluzia: in ziua de azi nu mai exista omenie si compasiune, ci doar profit. Daca vrei zambete si amabilitate, trebuie sa platesti mult mai mult, in cazul asta sa zbori cu Austrian, Swiss, Lufthansa etc. Asta in cazul in care treci cu vederea faptul ca zambetele si amabilitatea sunt false.

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Ia si tu firme mai serioase pe viitor TAROM