0

Dislikes:
0
-
Super Member
Recomandare media player standalone care sa dischida .iso?
Exista asa ceva? nu ma intereseaza pentru HD, ci doar sa stie sa deschida xvid, daca se poate si x.264 si, neaparat, fisiere .iso.
am dat search pe google, dar nu gasesc ceva relevant.
Caut o solutie ieftina, un player care sa "citeasca" de pe un HDD extern usb.
Idei?
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k
HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
TOP5: Zgemma H9, Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

-
Super Member
Mulțumesc @lalaeauaneagra !
După ce am mai ”săpat” un pic, am ajuns și pe la Emag, le-am luat la rand (pe site), și spre marea mea mirare, se pare că multe modele deschid .iso!
Deocamdată mai caut info (review-uri negative de fapt
) pentru modelul eGreat-r6a , are și LAN, și eSata, 2 USB-uri (la care se poate pune și un stick USB wireless N)... și altele. asta ar părea să fie varianta perfectă pentru mine, dar deocamdată... să văd maine dimineață dacă este in stoc.
Despre modelul acesta am găsit un thread pe softpedia de 139 (!) de pagini!
S-ar părea că știe (după softare cu firmware 3rd party) radio shoutcast, s-ar mai adăuga niște opțiuni in meniu... deci sună promițător, cu atata suport.
Sper să-l găsesc, ăn stoc, pe undeva și maine să-l am!
Apropo, de eBoda nu am citit ”de bine”, și player-ul DVD pe care l-am avut de la ei, mi-a adus aminte de reclama ”cat vorbești, atat plătești”: mărci asiatice brandate in romania, calitate uneori sub așteptări. La fel, pentru modelele de mai sus am găsit ceva review-uri negative. Dacă nu găsesc eGreat-ul, și nici WD pe stoc maine, și eBoda e o opțiune bună.
notă: nu fac reclamă la nimic/nimeni!
-
Expert Gigablue & Mut@tant 4k