0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
@john24 nu am acelasi IP la pc si Alien dar sunt amindoua pe aceiasi platforma 10.0.0.1 si 10.0.0.2 ca exemplu date de catre routerul atasat la modemul Huawei.
Problema e ca modemul Huawei are si el la rindul lui doua interface LAN si WAN care fiecare are IP ei de tipul 192.168.x.x cu Gateway de tipul 89.121.xxx.xxx.
Din modem merg in router care are IP ca la modemul Huawei interfata WAN de tipul IP 192.168.x.x dar Gateway diferit de tipul 192.168.x.x.
Din acest router plec cu doua cai cablu la pc si Alien care imi dau IP diferite de tipul PC 10.0.0.1 si Alien 10.0.0.2 ca exemplu si Gateway la Alien 10.0.0.1 cu DHTP activat .
Cind dezactivez DHCP si bag manual nu imi confirma ceva ori IP ori nameserver ori amindoua .Nu mai vorbesc ca nu gaseste nimic la download emu dar da ping la google , merge sa descarc softcam si lista de canale si wheater plugin la fel fuctioneaza .
Trebuie un user cu configuratie ca a mea care sa ma scoata din enigma ca nu vreau sa ma las .
Am incercat la combinatii de IP si Gateway fara numar dar degeaba , cind sunt toate verzi la test network si dau restart se intimpla ceva si nu mai confima pozitiv.
THX celor care ma ajuta .