convertire lini cccam2oscam
http://www.fileshare.ro/16068400351.4
convertire lini cccam2oscam
http://www.fileshare.ro/16068400351.4
daca o iei de buna la ce converteste el nu cred ca e ok,m am uitat la cccam server si da cccwantemu de doua ori,odata activat si o data dezactivat,pai cred ca ar trebui sase hotarasca
daca gresesc scuzele mele
Una peste alta...o idee super, doar am bagat CCcam.cfg si gata generate 2 file cu useri, cline nline..., cand ma gandesc cat am stat sa le fac manual...ca il mai iei la mana a doua oara oricum o faci pentru "ajustari".
Sa nu fim carcotasi chiar da o mana de ajutor mai ales celor ce transfera serverul 3C/Oscam.
Daca nu ma insel, e la prima versiune nu?
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
buuuun,am fost inteles gresit,a cata oara?????crezi ca toti iau fisierele a doua oara la control????te asigur ca nu dar asa poate am tras un semnal de alarma si mai dai un ochi o data peste fisier
deci nu sant carcotas........
la preluarea informatiilor din Cline lucreaza bine:
[reader]
label= label
enable=1
protocol=cccam
device=host,port
user=user
password=password
cccwantemu=cel din cline
dupa care ataseaza automat pachetul:
cccversion=2.1.2
group=1
inactivitytimeout=1
reconnecttimeout=30
lb_weight=100
cccversion=2.1.2
cccmaxhops=10
cccwantemu=1
ccckeepalive=1
de aici si dublura ccc_wantemu, probabil a trecut-o de rezerva pentru linii de genul:
si atunci iese asa doar cu un wantemu(activ):Code:C :test.dyndns.com 12000 xxx yyy (fara yes/no)
chiar si cu 2 ccc_wantemu, oscam il ia pe primul, cel provenit din Cline, corectia o face ulterior webif la primul "save" lasand decat unul singur,daca in cline e cu "no" le sterge pe ambele.Code:[reader] label=:test.dyndns.com enable=1 protocol=cccam device=:test.dyndns.com,12000 user=xxx password=yyy cccversion=2.1.2 group=1 inactivitytimeout=1 reconnecttimeout=30 lb_weight=100 cccversion=2.1.2 cccmaxhops=10 cccwantemu=1 ccckeepalive=1
Cred ca l-a testat omu...
Pentru a genera 2 file server si user de pe un server sa zicem cu 200 linii(C,N,F) in fix 2 sec eu zic ca e mai mult decat bun, raman doar corectii minore.
Cat dureaza sa facem asta manual cu copy/paste, pentru fiecare din cele 200?
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
am mai gasit ceva de genul asta, dar nu am avut timp sa-l probez:
http://hotfile.com/dl/108598432/b7da...m_0.1.zip.html
se pune in acelashi dir cu conful oscamului...
^^^^
bafta
Am obtinut o linie C: care in componenţa parolei are o virgulă, de ex: wertr12342112,mmd cand o pun in oscam apare off.
protocol = cccam
device = xxxxx.com,12000
account = numeel,wertr12342112,mmd
Prin urmare la rubrica account apar 2 virgule.
Poate fi de la faptul că ea conţine aceasă a doua virgulă? Ms.
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Da. Folosesti un oscam vechi care are sintaxa user/pass pe aceeasi linie.
La cele noi se foloseste:
si nu mai are importanta niciun caracter specialCode:user = vu+duo password = jkg,so@shs
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Ca sa se trezeasca unii cu liniile pe forumurile cu free servers.
Pai voi ii raspundeti lui @vladcarama sau celor care au scris acum 1 an si jumatate?