nu este corect dar din moment ce ai pus totul acolo si sunt oarecum publice ce conteaza ca iti pun la dispozitie datele personale si altora sunt multi care o fac nimeni nu respecta legea despre datele confidentiale ale clientilor sau angajatilor .
Mi-a atras atentia un articol de ziar: "Facebook vrea să facă publice adresa şi numărul de telefon ale utilizatorilor"
Si un comment de acolo:Noua politică a fost iniţial anunţată şi implementată in luna ianuarie, insă compania a fost nevoită să o retragă după trei zile din cauza valului uriaş de plangeri primite
In ciuda tuturor criticilor, Facebook işi continuă planul de a le pune la dispoziţie unor terţe persoane sau altor site-uri datele de contact ale utilizatorilor...
http://www.gandul.info/magazin/faceb...orilor-8024232toti cretinii au facebook....cat de prost trebuie sa fi sa iti pui viata pe tava...cat de disperat dupa atentia altora poti sa fi incasa faci asemenea prostii...se pare ca progresul tehnologic atrofiaza perceptiile oamenilor asupra realitatii...si totusi cat de cretin poti sa fi...
Eu am doar un cont fals fara nimic in el, facut pentru ca am fost obligat de imprejurari, dar pentru cei ce aveti conturi ca lumea, cum vi se pare treaba asta?
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
nu este corect dar din moment ce ai pus totul acolo si sunt oarecum publice ce conteaza ca iti pun la dispozitie datele personale si altora sunt multi care o fac nimeni nu respecta legea despre datele confidentiale ale clientilor sau angajatilor .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
corect,chiar nimeni nu respecta confidentialitatea,un pic de cunostinte si afli tot
cred ca se trage de la celebrele barfe din fata porti,de la colt,de la biserica,de la nunta,de la pomana si de unde or mai fi