Votat Andrei.
Totusi eu zic ca e cam frustrant concursul asta.....
Ps De azi a inceput? 570 de voturi pina la ora asta?!!!!
Votat Andrei.
Totusi eu zic ca e cam frustrant concursul asta.....
Ps De azi a inceput? 570 de voturi pina la ora asta?!!!!
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
da....doar de azi,
multumesc!
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam
e o tampenie,imi pare rau ca mi am dat copilul la ziar
---------- Post added at 15:12 ---------- Previous post was at 14:22 ----------
apropo,cum va explicati ca la fiecare concurs este cineva care nici nu a inceput concursu bine si deja trece lejer peste 500 de voturi,oare toit sant hackeri si daca ar fi numa daca i sparge baza de date altfel cu proxy si alte cele nu ai sa reusesti nimic,doar daca ne adum 10 persoane si sa facem asta toata ziua
ziaru nu cred ca e implicat,deoarece il cunosc si personal pe directorul ziarului(bineinteles nu sub pseudonimu de laleaua)
e o problema cu adresa ziarului sau exploreru meu o ia razna?vad ca e floodat in draci
votat ai 8 voturi
eu zic sa ne lasam; are unu deja 590 de voturi, cum fac astia frate![]()
varianta e facebook sau forumuri de mamici,se putea si la noi daca eram uniti dar asa.......si eu sant de parere sa o lasam balta sau.......sa ne mobilizam toti nu numai o mana de oameni
pacat de copilasi si cand te gandesti ca se fura ptr.............UN TORT
imi vine sa rad,sa plang
Multumesc baieti,
fotografiile sunt trimise a doua zi dupa ce a a postat @laleauaneagra cu Aryanna, daca asteptam sfarsitul acelui concurs sigur nu mai trimeteam nimic!
Eu am postat aici la ora 13°°, si am observat pe site pe la 12 °°, deja erau 570 voturi, presupunand ca au intrat in vigoare de la ora 24°° deci 12 ore adica in 720min ai 600 voturi.
Maine face cat a facut Daria toata saptamana trecuta, iar fetita cu cele 100 de voturi se incadreaza le cele spuse de mine in postul #61, si aici e geseala organizatorilor, trebuia spatiu gol nu primul din lista, cu acces la vot involuntar.
Cred ca ar trebui inchis acest thread, nu mai face referire la nici un concurs, nu are rost.
Azbox HD with OpenSPA 3.0 powered by OSCam
UE46F8000 powered by SamyGO_OSCam