Results 1 to 15 of 17

Thread: Configurare modem ORANGE (HUAWEI)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Unhappy Re: Configurare modem ORANGE (HUAWEI)

cum sa fac configurarea modemuli vodafone(huawei) am vazut topicu dar deageaba ca nu pricep nimic nu ma descurc mai imi trebuie si router unul din modelele care le arata acolo la huawei sau e bun si siemens care al am eu e cu tot cu wireles routeru meu acesta e routeru meu siemens gigaset SE361 WLAN siemens gigaset usb stick 54 cam asta e routeru meu care al am are 4 porturi dar nu stiu daca e bun pt sharing cu internet de la vodafone

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Configurare modem ORANGE (HUAWEI)

are ruterul intrare usb pe el?
    nu toate ruterele sunt compatibile cu modemul huawei

citeste aici

http://www.bogdangheorghe.ro/2008/05...-si-3g-orange/

http://www.bogdangheorghe.ro/2008/08...-3g-suportate/

partea proasta e ca doar cei de la zapp iti dau posibilitatea sa deschizi porturi. fara porturi deschise nu poti fi decat client la un prieten, ca-n rest nu prea ai sa gasesti cu cine sa faci schimburi.
    Last edited by Snow; 29-04-09 at 14:19.

dMd
    Guest

Setare Modem HUAWEI E 220 USB pt DREAM
    Netwok connection ->View Netork Connection ->Click dreapta pe iconul HUAWEI3G.....->Properties -> Advanced ->In fereastra deschisa la Internet Connection Sharing bifezi cele 3 casute( Allow other...+Establish...+Allow...) apoi tot aici langa Learn more... apesi SETTINGS. Iti apare fereastra ADVANCED SETTINGS, aici apesi ADD si la Description of serv. scrii dreambox..sau ce vrei -. la Name of... treci 192.168.0.1 ( acesta va fi IP -ul receptorului)-> la External port scrii 80, la fel si la Internal port, apoi bifezi UDP si dai OK.
    La receptor setezi la MENU->SETUP->EXPERT INSTALL->COMUNICATION SETUP
    IP. 192.168.0.1
    Netmask 255.255.255.0 (asa setezi si la calculator)
    Nameserver 192.168.0.xx (IP setat la placa retea de la calc)
    Gateway 192.168.0.xx (IP setat la placa retea de la calc)
    vezi sa ai bifat Enable network. port 80 SALVEZI
    La MENU->SETUP->EXPERT INSTALL->NGRAB STREAMING SETUP setezi:
    SRV IP : 192.168.0.xx (IP setat la placa retea de la calc)
    SRV PORT 4000 apoi apesi DETECT MAC ADRESS si dupa ce vede calculatorul salvezi (daca nu iti va vedea MAC-ul la DM, opreste windows firewall ).

Cam asta ar fi de facut pt a scoate pe net DM cu ajutorul calculatorului, insa nu vei putea deschide porturile, asta inseamna ca in share poti primi linii insa nu poti da nimic. Ca sa nu mai punem la socoteala viteza mica specifica conexiunilor mobile.
    Legarea modemului la router se face numai daca routerul respectiv are port USB (Asus de preferinta pt compatibilitate).

Multa bafta !

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

daca gasiti pe cineva care sa aibe un calculator sa mearga non-stop cu ip fix va ajut eu sa faceti share cu vodafone si orange;dar trebe un calc cu ip fix si sa mearga non-stop.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt dispus sa dau linii de test pentru cei cu internet de la Orange-Vodafone cu Mbox.Testat pe UPC: NU E NEVOIE DE DESCHIDEREA PORTURILOR.La un test pe Romtelecom nu a mers,dar nici nu am avut timp prea mult.Pe UPC am avut la dispozitie mai multe IP-uri si prin mai multe gateway-uri si e OK.
    :

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

pai si porturile cum l-e deschizi la vodafone;sau mbox stie si server>clielnt?
    Last edited by Snow; 30-04-09 at 14:52. Reason: regula12