0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Ajutor pt instalare imagine pe Dreambox 800 HD clona
Recent am intrat in posesia unei clone DB 800 HD PVR din China.A venit fara nici o imagine instalata,display-ul aratand la conectare "Dream Multimedia-eroor".
-Am inceput procedura de flash cu ajutorul DreamIP V1.3.3.5----s-a incarcat loaderul dar s-a oprit la ..."waiting aknoledge...etc.(boxul nu era conectat la priza,cu ajutorul cablului null-modem..etc)-----procedura gresita am aflat
-Am dat jos de pe forum Patched Dreamup si am reinceput procedura de instalare bootloader(boxul nu era conectat la priza,cu ajutorul cablului null-modem..etc)
-La terminarea procesului de upload,am deja pe display IP 192.168.0.115 dar pe desktop imi apare mesajul "No CA found by 2nd stage loader...."
-Am incercat apoi cu Patched Dreamup second stage pack,reincep procedura de incarcare,folosesc apoi DM 800 repair,il trag peste fereastra Patched Dreamup,am acces la butonul de flash,dar orice imagine am incercat sa flashuiesc imi apare iar pe desktop "image too big" (am folosit doar imagini cu bootloader 76C,dar orice as incerca sa dau pe flash imi apare ca este "too big"
-Am incercat apoi,dupa ce obtin IP la Dream,sa fac upgrade de software prin Internet explorer,accesand IP-ul Dream-ului si netinand cont de faptul ca "No CA found by 2nd stage loader..."------se observa ca se face upload dar dupa ce scot Dream-ul din priza la terminarea operatiunii,nu am nimic pe display-ul Dream decat acelasi mesaj "Dream Multimedia/error" ca la inceput.
Nu mai stiu ce sa mai incerc sau unde gresesc.
Nu stiu nici macar daca am stricat Dream-ul.
Daca cineva are niste sugestii cum sa continui mai departe,il rog sa ma indrume.
Multumesc
-
Standard RSP member
Revin cu o completare la postul meu de mai sus:
-normal ca nu mai aveam ce sa fac deoarece SIM-ul era dislocat de la locul sau si statea in aer !!!l-am fixat la loc si a mers din prima,avea chiar si o imagine instalata din fabrica.
-daca va cumparati asa ceva si vedeti ca aveti probleme,va recomand mai intai sa dati un ochi si in interiorul carcasei la starea pieselor,lipiturilor,etc....asta va scuti de multi nervi mai tarziu,credeti-ma...
Stima,