Mai vede cineva pachetul TPS ca la mine nu vrea sa se mai deschida pe echolite 790,am inteles ca ieri au fost FTA mai multe programe atat pe Hotbird cat si pe Astra, cred ca ni se pregateste ceva![]()
![]()
Mare belea cu TPS asta ba merge ba nu merge, mai mult nu mi merge ,daca trec la o versiune de soft noua nu mi mai merge multifeedul si asa mai departe, naspa rau.![]()
Pe hotbird merge TPS fara probleme...nimic din pachet nu e FTA...cel putin acum la ora 10,
In acest moment AES-urile franceze sunt down! Am incercat si pe Echo 790 si pe Xsat410 si... ecran negru! Pe Xsat tot incerca sa faca AU si nu reusea, ceea ce inseamna ca au umblat la key-a de AU.
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
stau de cel putin 1 ora pe tps si merge fara probleme ...merge si absat...asta la 20,50 ...e ok
Da intradevar au schimbat keya dar nu a fost o problema in 10 sec a gasito si a facut AU![]()
Am incercat pe Echo790! A facut autoroll(pe France5), a functionat 1/2 minute, dupa care scrambled... Se pare ca SAFETRON1 are dreptate. Au inceput sa schimbe mai des key-le, iar actualul soft al unor receptoare precum Echo nu mai tine pasul...
Last edited by genugeo85; 30-01-08 at 23:31.
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
mai stie cineva ce-i cu tps? face AU pe ushu. iar dupa max. 2 min. ....moare
tare nasol!![]()
http://upload.dvhk.pl/content.php?id=95835
pe france5 si nu mai schimbati emu