....multzam...
Apropo ,nu se arde memooria flash,doar daca a fost vreo tensiune peste limita recomandata de producator ,sau descarcarilor electrostatice .
Incearca si pune un Nabilo,ex V0.8 si vezi cum lucreaza ,daca nu cauta-ma si sa vedem unde este problema ,
pai vezi ma mesterica futui mama ei de treaba,era greu sa zici din primu post ca ai probleme cu placa de baza,in cazu asta cauta l pe adi sau pe cine doresti
aa si inca ceva,pai de unde dracu sa stim noi ca tu pui imaginea pe serial si ca mai dai si 4 erase(eu zic ca daca mai dai una rezolvi problema)
asta e ...asa am avut eu norocul , nu toti care fac imagini max var sunt foarte priceputi si sterg din imagine tot felul de lucruri pe care ei nu le considera importante
fiecare cu parerea lui dar cred ca si tu spuneai asa daca ti se intampla sa dea ceva erori
acum nu stiu ce nu iti place la gemini 4.60 fara bomba![]()
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Imaginile Gemini - MaxVar sunt facute integral 100% chiar de catre Gemini.
Deci sunt imagini 100% originale, "din fabrica".
Practic ... nu a stat nimeni sa stearga aiurea din ele diverse chestii, la nivel de amator.
Eu folosesc doar imagini MaxVar pentru ca nu am nevoie de addon-uri inutile cum ar fi jocurile.
Exista si variante no timae bomb fara adonuri pe el. Daca aveti clona nu va recomand maxvar, mai ales celor care sunt la inceput.
A cam iesit o varza.
1.Daca mesterul nostru nu vrea sa testeze o imagine curata si fara brizbiruri fara rost e problema lui.
2."Max var" inseamna spatiu maxim lasat pentru "var",fix de cei care au facut imaginea.Pe vremuri scoteau doua variante de imagini: una completa si una mai light denumita "MaxVar".In timp au renuntat total la variantele care ocupau spatiu mult pentru ca imaginile cresteau cate putin in dimensiuni dar,mai important,userii foloseau mai multe addonuri si cu dimensiuni tot mai mari.
3.Incepatorii ori citesc si instaleaza ce trebuie pe un dreambox de la zero ori nu mai cumpara conserva asta deloc.Nu mai folositi prostiile "modefecate" de arabi.Cei care au cumparat asa ceva doar ca sa vada programe "gratis" pe banii dati pe linii .... succesuri.
am testat toate imaginile pe care mi le-ati recomandat, dar la fel am patit , se blocheaza recul. cu imaginea 4.60 Borsalino , inca functioneaza si chiar m-am hotarit sa-l invat sa faca sharing local si pe net , ca sa poata accesa si alti. inca incerc setarile si invat cum se configureaza.... am apelat la date postate pe site si pe net , you***e , si de si stapinesc destul de mult Linux(ubuntu ,fedora, kiwi...) , inca am mari lacune. rog cine se pricepe cu adevarat la setari pentru consersa(clona) , vreau sa o fac server pentru retea locala si net .
Multzam mult
Am incercat cateva imagini Borsalino si -am fost multumit de nici una din ele !!!
Incearca GP 4.5 MaxVAR (ORIGINAL !!!!) asta daca crezi ca MAC-ul placii de retea e ok, sau Pli Jade 3 MaxVAR sau OPEN PLI, bineinteles tot versiunea MAXVAR. Cred ca acestea sint cele mai bune imagini. (mai sint si imagini pe care nu le-am testat din lipsa de timp)
Bineinteles descarcate de pe paginile lor oficiale, nu imagini "prelucrate" de vre-un "meserias".
Bafta !
Daca cu GP 4.60 Borsalino merge, nu vad de ce nu ar merge si cu alta originala. Poti testa un SifTeam-1.9.4-500MV.img, este o imagine reusita dar putin diferita de GP. Eu inclin sa cred totusi ca setarile iti fac probleme, imaginea modificata nu are nimic special introdus...ba dimpotriva.
ce sa zic clona imi da fatal eror pe aceasta imagine doar cand scanez canalele
iar daca cumva trece de scanare ,crapa cccamul si nu mai vre de nici o culoare ,asta doar pe nabilo pe gp functioneaza bine nu am probleme,am invatat sa nu mai plang dupa nabilo
,desi.....
...ce clona ai? cum spuneam , separe ca clonele made-n china au ceva diferit fata de
dm-ul original , chiar si fata de cele facute la unguri (optibox550s).probleme au inceput
de cind am avut clona la reparat..... si mia pus o placa made in china. se pare ca si tu ai
aceeasi problema. softurile , majoritatea sunt facute pentru originale , sau clone cit mai indentice... sfatul meu e sa folosesti o imagine 4.60 Borsalino Black. de cind am instalat-o
funtioneaza cu cccam , share local si pe net, fara probleme. am folosit tot 4.60 borsalino cu cam 2.12 , dar dupa ce faceam setari de share local, imi aparea si mie acelasi mesaj.....
bafta
..dupa ce am rezolvat , cu conserva... am inceput sa vad daca poate si altceva.....spre exemplu : sa pun un card dolce in rec , unu in pheonix , jiji si inca unu , tot intr-un pheonix , akta , gen cum e multi cam-ul dm 7000 , de pe iotobe .... . are cineva ideie cu se poate lega de o conserva clasica ; sper sa scape de pubela . cel putin la asta sa fie buna ....
multzam mult
Daca incerci sa faci lumina doar pe d0lc3 nu prea are sanse sa scape de pubela. Nu uita ca DM500 are totusi limite si nu o poti lega cum si de ce vrei, decat in acele limite.