Subiectul de mai jos n-are nici o legatura cu debian....insa incerc si eu:
-a reusit cineva sa lege echosmart fara Transfer To Net de un server OSCAM care ruleaza pe windows ??? Daca da, care este "linia magica" care face acest lucru posibil ??
Subiectul de mai jos n-are nici o legatura cu debian....insa incerc si eu:
-a reusit cineva sa lege echosmart fara Transfer To Net de un server OSCAM care ruleaza pe windows ??? Daca da, care este "linia magica" care face acest lucru posibil ??
@daradici te apropii de solutie ... studiaza forumurile rusesti si vei avea surprize placute.
Am gasit un ticket la oscam
Ticket #763 (closed enhancement: invalid)
Opened 8 months ago
Last modified 2 months ago
Can OScam Support SSSP protocol as reader ?
Din pacate nu merge SSSP, sa mai incercam cu serial...
- Status changed from new to closed
- Resolution set to invalid
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
@lao SSSP nu merge pe ecosmart dar pe humax de exemplu merge deci nu e vorba se oscam, e vorba de softul in sine pe care eco il are compilat, cu toate meniurile ascuse care le are din pacate, nu are setarea de viteza a seria-lului care in acest caz era foarte utila.
..::EGAMI TEAM::..
Ai putea sa-mi dai un link sau sa ma "luminezi" putin ?
Chestia asta ma intereseaza doar ca un experiment, pentru ca "simt" ca se poate...
Cred ca echo se poate lega de oscam fara transfer_to_net, cel care a facut software-ul afirma ca sssp functioneaza pe echo, desi nu mi-a mers cu diverse programele, dar cred ca exista o solutie, e doar o problema de setari probabil.