e2 RSP171 Alien G1812
We would like to once again express our gratitude for all TDT and active "sh4_duckbox_project" mebers for their entire work that have open our way and guided us.
e2 RSP171 Alien G1812
We would like to once again express our gratitude for all TDT and active "sh4_duckbox_project" mebers for their entire work that have open our way and guided us.
Last edited by zildan; 02-03-11 at 23:23.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
am testat aseara imaginea maestre
primele impresii :
- se misca mai repede ca beta2
- din pacate inca face freezuri ( rare dar sunt ) pe canalele hd gen history
- nu merge cardul focus in readerul intern ( sau nu am stiut eu sa-l activez )
alte probleme nu am observat dar testam
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 09:57 ----------
retestat cu imaginea postata mai sus si skinul este super si chiar mistorespecte pentru @zildan
Last edited by stargate; 22-02-11 at 11:05. Reason: skinul e rezolvat acum !
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Observatii !
=========
- folositi 1080i 50hz exista un conflict cu OSD la 60 hz
- cand instalati Oscam din panel editati oscam.conf si stergeti linia cu boxtype=ufs910
- pentru confortul vizual alegeti OSD visibility = 75%
- in curand veti avea o actualizare a versiunilor de EMU disponibile la panel
Probleme nerezolvate inca
====================
- in continuare canalele cu BitRate mare > 12-14000 "rup" imaginea dupa un timp
- inca nu exista suport pentru skinuri HD
Last edited by zildan; 22-02-11 at 12:27.
thanks for your work![]()
Cum instalez noua imagine ca am incercat cu acelasi stick Kingston de 2GB cu care anterior am instalat versiunea beta 2 dar acum nu mai vrea sa o ia.
Se poate upgrada si altfel si cum anume ?
Multumesc pentru intelegere .
- creezi pe stick un director /enigma2 care contine cele doua fisiere ale imaginii
- urmezi procedura de upgrade in mod BootLoader ...si va merge !
- in cazul aparitiei mesajului "7 77" pe display schimbi stickul
salut
acum se pot primii linii c in oscam
multumesc
dolce, focus,digi, DM500s, dm7000, amiko shd-8900 alien, opticum 7300CI2CX, opticum 4100TSCR, opticum 4100C, srt6355, antena 1.2Al, lnb gold quatro twin0.2, H-H strong DM2100, MREV. 2.25, SS2
pana la urma cu imaginea asta se poate folosi si ca server ?
inca nu merge cardreaderul intern dar se poate pune pe usb un cardreader
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am incercat shi eu sa instalez de pe acelashi stik(Kingston 4Gb) cu care a mers beta2, dar nu merge, imi tot arata 7 70. Am incercat shi cu un Kingston de 1 Gb, shi cu Noname, dar acelashi rezultat=>770. Cu stikul Kingston de 1 Gb, imi apare ULD, dar dupa 3-4 sec iarashi 770.
Last edited by apstudio; 23-02-11 at 22:28.
Creaza pe stick un director /enigma2 cum a spus maestrul @mihaip in care adaugi cele doua fisiere dupa care baga in usb opreste din spate si tine apasat ok , da-i drumul apare forced si apasa sageata in jos , apare enigma si acum apasa sageata in dreapta o sa vezi ca merge .
La mine a functionat: thx maestru @mihaip.
la mine a mers cu un stick de 4 gb care sigur nu este kingston ... dar se pare ca are preferinte , poate in versiunile viitoare de soft se scoate preferinta pentru anumite stickuri
as soon we solve the problems ...
nice bravo!
I also noticed that the sound is lost at times so I have to manually move to ready.
ty guys![]()
tnx,,pleas fix subtitl total tv,plugins DDamir Subtitle Player.![]()