@proteus e din sursa proprie si testata ce spun. Pune o imagine pe dm pentru prima oara si da comanda "passwd" si vezi ce se intampla.
@proteus e din sursa proprie si testata ce spun. Pune o imagine pe dm pentru prima oara si da comanda "passwd" si vezi ce se intampla.
Poate e o chestie care tine de imagine. Eu folosesc numai Gemini si n-am schimbat niciodata parola de 2 ori. La primul passwd s-a schimbat si gata.
Cred ca se face o confuzie; in momentul in care dai comanda "passwd" parola noua trebuie introdusa de 2 ori (a 2a oara este pentru confirmare). De aici si ideea de a se schimba parola de 2 ori. Mai spunea cineva referitor la flash; sa se stearga de 2-3 ori ca prima data nu se sterge bine. De parca comenzile in linux ar fi precum o guma in mana unui scolar de clasa I.
Si mie imi apare cateodata pe un dream care nici macar nu e legat la net.Nu cred ca e problema de securitate.Aseara brusc a aparut skinul cu informatii ..cel ce apare la zaping... fara sa folosesc telecomanda...
Skin-ul cu informaţii apare aproximativ o secundă (de la sine) , in momentul in care incepe o emisiune nouă (conform EPG-ului).