Si chiar se vede 3d? Ai incercat si pe alte programe 3d dvbs sau doar pe acesta?
Dislikes: 0
Si chiar se vede 3d? Ai incercat si pe alte programe 3d dvbs sau doar pe acesta?
m am uitat un pic mai atent pe pozele tale,deci aceasta imagine 3D impartita pe 2 imagine e dupa mine 3D cel mai perfect dar tu setand in player optiunea anaglif ai convertit acea norma de 3D in 3D anaglif care se poate vedea cu ochelari red-cyan,mda interesanta chestie si asta si mai interesant e ca se vad aceste programe pe ss2
Ca si in cazul la Stereoscopic Player, faza cu noua "chestie" 3D tine de creatie software!!!
Multi stiu de 3D de la NVidia cum cu niste prelucari sofware se optine imagine 3d stereoscopica ,anagrifica rosu cu albastru, verde cu magenta etc. etc atata pentru jocuri si cat pentru filme!!
Cred ca asta e adevarata "chestie" implementata de noul driver de la Technisat!!!
normal ca 3D nu inseamna HD,totusi analizand la rece si rapid am constatat ca 3D fara HD nu e 3D
e ca si cum e mkv sau divxHD extras si transformat din blu ray
poate comparatia nu e cea potrivita dar asa mi a venit acum
Programe HD/SD cu optiune anaglif se vad si cu ajutorul TEVII folosind acelas tip de ochelari R/B sub DVB viever pe orice TV LCD.
Oricum merita incercat pentru cine are posibiliatea.
PS: eu unul am testat cu tevii.
Last edited by piccolo08; 19-02-11 at 00:35.
DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi