Am facut o descoperire recent (pentru mine e revelaţie, poate că alţii sunt deja la curent, deşi nu prea am mai intalnit pe forum-uri). Am revenit eu de curand la SkyStar-ul 2 al meu, care il foloseam, in ultima vreme, doar ca să-mi invartă antena. Deci, hai să-i dau un satelit, o linie, ca să vadă copii desene animate (pana acuma ei le vizionau pe Dream500 de pe Du(o)lceaţă). Prin urmare hai să actualizez softul, dau pe Google, gesesc pe www.technisat.com - Download Software version 4.6.0, Oho, aveam 4.4.0 deci e ceva nou şi bun. Mă uit acolo mai jos - 3D Installer Pack (1,08 MB) - Installing software to extend the DVBViewer TE 2 for 3D television... Ohhhooo, zic, ia să vedem cu ce se mămancă. Instalez şi caut repede ceva 3D să văd cat e de real... Am găsit pe 9E canalul 3D Sat TV HD test care e la liber, deoarece celelalte sunt toate codate, iar acest DVBViewer TE 2 nu suportă nici un plugins, emu... Acolo văd că se deschide canalul, apar două ecrane ca de obicei, pun ochelarii anaglif (roşu/albastru) şi caut să accesez opţiunea 3D şi..., minune, ecranele se unifică şi mă pomenesc intr-o lume tridimensională impecabilă, extraordinară... Acuma vă intreb, se poate cumva oare de pus vreun plugin, gen Hadu-Cccam la acest program DVBViewer TE 2 (anume TE2), că alte programe DVBViewer, ProgDVB, AltDVB etc., care lucrează cu SS2 nu suporta ba HD-ul, ba 3D-ul etc.? Vă mulţumesc!