Sigur nu o sa mearga, si sti de ce ? Unele canale care sunt in subservice pe canalul skysportinfo nu emit pe acelasi transponder, ci pe un transponder cu acoperire slaba pe SE sau nereceptionabil,cum este cazul la tine.
Diseara avem 2 meciuri in CL.
Din motive subiective, as vrea sa le vad pe skysportinfo, acolo au comentariul in limba gazdelor.
As vrea sa rog pe cine are timp, sa intre inaintea meciurilor pe skysportinfo si cu tasta verde sa acceseze subserviciile acestei transmisii.
La mine, de cite ori am incercat spune ca e problema cu tunerul, as vrea si la altii sa vad ce zice.
Unele din subservicii mergeu, anume conference, su alte sporturi, dar meciurile nu.
Sigur nu o sa mearga, si sti de ce ? Unele canale care sunt in subservice pe canalul skysportinfo nu emit pe acelasi transponder, ci pe un transponder cu acoperire slaba pe SE sau nereceptionabil,cum este cazul la tine.
Interesant, nu am stiut asta, dar cu dm500 nu aveam genul sta de probleme.
Mergeau toate fara nici o modificare de semnal.
In ce perioada ai trecut de la 500 la 800, de cat timp?
Cam 2 luni.
Aseara, acelasi lucru, la subservices mergea doar shakhtar (al 3-lea subserviciu din lista).
Cel de-al 2-lea, Barcelona si restul nu mergeau...
Last edited by gabrield; 09-03-11 at 10:46.
Nu, pentru ca este comentariul in italiana si eu vreau in spaniola...
Uite de ce :
http://www.youtube.com/watch?v=sGteJAB-OGA
sau
http://www.youtube.com/watch?v=oYVLI7V5_y4
Aseara am vazut meciul Barcei pe skysport hd1, dar nu aveau sunetul de la radio (radio exterior) aia care isi fac singuri pina si reclamele...
Merita sa asculti macar o data.
Deci esti lamurit acum de ce nu merg toate din subservice, nu?
Nu chiar, treaba cu semnalul o s-o verific cu cineva in seara asta.
Sa fie cineva din aceiasi localitate cu tine sau apropiata si sa aiba acelasi sistem, nu cineva din vest care are antena de 1.8m ca sigur ca nu o sa fie ca la tine si nu o sa aiba problemele ta;le.
Aseara au mers ambele subservices, deci o sa pun pe seama proastei alinieri, desi semnal am 100 %
O sa umblu la antena, daca gasesc o montura noua...