-
Standard RSP member
-
Sar putea sa se poate repara, acuma trebuie vazut cati "haragacii" sunt defecti si care, ca sar putea costul sa fie mai mare decat una noua. Daca e sursa din aia lowcost eu tias recomanda sa o arunci la gunoi si sa cumperi una noua.
-
Standard RSP member
-
Old Member
Bai cum dreaq!? S-a ars si sursa! Cred ca e de la curentul ala faza-faza! Ce ghinioane ai ma soarece n-am vazut asa ceva!
-
E de la apa din intrerupator.
-
Member
Beginner
sall
Poti sa incepi cu puntea redresoare(4 diode in sursele ieftine) urmareste unde sunt lipite firele de la alimentare,in zona aia o gasesti.
-
cumperi o sura noua dar vezi sa nu fie ieftina ca nu prea ai facut o afacere
o sursa mai scumpa e silentioasa , adica ventilatorul nu se mai aude cand functioneaza PC-ul plus ca "duce" mai mult timp
Cat despre reparat se poate ...de cele mai multe ori sunt niste condensatori "buba" dar nu e obligatoriu sa fie ei de asta nici nu recomand repararea ci inlocuirea.
La pc-urile cumparate la oferte cam tot ce e inauntru e ieftin deci sanse mari sa se strice si ma gandesc ca sursa nu face rabat de la asa ceva
PS: mi-a placut afirmatia lui @clock ...sa nu fie de la apa din intrerupator
Last edited by horatyu; 17-02-11 at 19:11.
-
Standard RSP member
-
Eu ti-am zis ca e de la apa din intrerupator,dar tu nu asculti.
-
@soarece daca tot cumperi una vezi sa fie una mai "serioasa" ca daca dai iar 50 de lei nu prea faci o alegere buna
cele care sunt peste un milion vechi inseamana ca au componente mai de calitate
-
Standard RSP member
Daca nu se pricepe, e mai ieftin sa ia una de 50 ron.
Ca mai e si riscul sa-i vinda ala una de 50 ron cu 200 ron.
Asa ca, nu te aventura la preturi mari fara sa stii ce iei.
Ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul si ai constatat ca nu ai ce sa repari... asa cum scriam acum 2-3 zile.
-
Soarece - cumpara si un procesor de rezerva. Sa ai si un hdd in plus ca nu se stie. Memorii, placa video - sa ai si din alea. De tastatura si soareci nu mai spun; ia cate 2 bucati. Vin vremuri grele.
-
razi tu razi , dar sa te vad pe tine daca e week-end si nu ai tastatura sau soarec de rezerva si se strica chiar in week end
e bine sa ai un PC de rezerva pe care sa il folosesti in cazuri de urgenta sau mai iei de la el cate ceva ...CD-rom de ex daca al tau s-a defectat
PS: te rog nu mai provoca soarecul ca iar spune ca avem ceva cu el , ca poate nu are simtul umorului