-
Member
Visitor
sunt foarte dezamagit...ce fel de sat e hotbird sau ce naiba se intampla nu inteleg. reusisem in ghilimele sa am semnal doar pe 2 frecvente....11766 v cu rai1 etc si 12654 H cu posturi arabesti. orice am facut nu am reusit mai mult...am introdus manual 52 de tp si din aia doar 3 poate i.am prins. am reusit apoi sa mai prind douja trei frecv pri ntre care si 11919 v cu pachetul mediaset italiene si alte cateva frecvente. dar cum? coborand suportul si mai jos in plan vertical... nu inteleg nimic..daca am pe 3 frecvente, nu bar trebui sa am peste tot? adica e doar un satelit..nu sunt 3 la diferente de 1 grad...frusftrarea este maxima, din 9 frecvente presetate in conserva nu merg decat 3...lnb l.am rasucit putin spre dreapta, nu mult, altceva ce ar putea fi..chiar nu stiu.in manual se zice ca ar trebui sa priveasca spre centru unde priveste si lnb principal dar daca il mis putin pe sina indreptandu-l spre centru pierd semn al... a reusit cineva sa prinda satelitul hb pe antena digi cu acest suport? si ma ref la tot satelitul, nu numai 2-3 frecv.... pe 7 est nuau fost prbleme, am prins toti transponderii. dar hb ma streseaza maxim.scuzwe ptr greseli, scriu de pe telefon. cand incercasem cu sarma reusisem mmai bine decat cu suportul asta... nu stiu..antena mea a fost rereglata acum o luna cand din cauza ghetii din brat s.a dereglat, a venit inst si a reglat-o tragand de ea in jos, cred ca elevatie ii zice. si am semnal pe intelsat 80 si calitate slaba...55-65 si 99 pe gsp, dar nu cred sa aibe asta relevanta. ce sfat imi dati?