-
Member
Visitor
Bun, sa o luam sistematic
13 est pentru mine prezinta interes, imi plac cele arabesti,azere, kirgize, italiene etc etc. Nu incape indoiala asta e prima optiune.
9 est, probabil m-am inselat citind un post al lui doctorofsat pe undeva prin 2008. Ma interesa pentru posturile arabesti, acum vad ca nu sunt asa multe.
7 est, exact badeaghio, in principal pentru posturile turcesti, desi nu sunt rasarite pentru ca sunt din pachetul televiziunii nationale. Am in vedere pe viitor sa instalez o antena pentru Turksat si poate atunci o sa includ daca se poate 28 est sau nu, depinde daca o sa mai fiu in tara, mamei ii e de ajuns canalele turcesti.
Deci as putea sa pozitionez pana la urma, 13,8,1w? asta ar fi cea mai buna varianta sa nu arunc si lnb-ul care il am la dispozitie. Cele 5 grade dintre 13 si 8 probabil sunt suficiente in cazul in care folosesc lnb gros alaturi de cel subtire.
@dic_star79 cand spui "suportul de la digi" te referi la cel mentionat de mine de pe technic b? intelsat-hotbird? Pe site la ei mai e specificat un suport de 3 lnb dar nu arata poza sau mentioneaza pentru ce e...
@badeaghio: sincer nici nu stiu cat are antena mea de digi. dar cred ca are 90. Nu stiu de ce imi recomanzi sa cumpar unade 90.