Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31

Thread: Cum să renunţăm la fumat

Standard RSP member startrek1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Zile astea am facut anu' de cand le-am lasat - aprope 20 de ani de tutun si ultima oara ajunsem la 3 pachte in doua zile - si tot cu Zyban (cand n-am dus la medic tratamentu si consultatia era gratis - acu se plateste consultatia - 150 lei ). Conteaza mult vointa ca sa te lasi - asta a spus-o si doctora - un vecin de langa mine a luat pastile 1 luna si tot nu a putut sa le lase ( la mine a 7 zi nu am mai pus tigara in gura) ; merg si plasturi dar sa ai "cativa ani" la activ.
    Si sa nu uitam cel mai mult ajutor vine de la familie ( cu anturaju poti so lasi mai moale o perioada - da familia niciodata)
    laleauaneagra
    e ca sexu,o data ce ai prins gustu nu te mai lasi decat atunci cand nu mai poti
    asta am inteles - da' cu femeile cum ramane - ca vorba aia : barbatu cat mai poate si c... pan' la moarte

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

eu nam fumat niciodata deci nu pot sa stiu de adevaratelea cat de greu e sa te lasi de fumat , dar daca ai reusit sa te lasi odata mi se pare o prostie sa te apuci dinou.
    in fine daca teai apucat si vrei sa te lasi , daca a mers odata paote sa mai mearga odata , dar am citit faptul ca daca ei peste 300mg pe zi poate provoca dependenta . deci mare grija

Clock
    Guest

Te lasi si gata.
    Cel care mai viseaza si dupa 9 ani la tigara nu a avut si nu are nici acum vointa,se poate apuca din nou oricand.Eu dupa 6 luni am uitat de tigara,e drept ca pana atunci visam noaptea ca fumez si simteam nevoie sa aprind una in multe momente.Acum am 6 ani si jumatate,m-am lasat intr-o zi si gata,fara nimic altceva.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

O prostie? Sa stai 4 ani si sa te apuci iar dupa ce ai fumat 22 si te-ai chinuit vreo 7 sa te lasi? Asta nu e prostie! Cred ca nici n-are NUME.....
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu tot asa intr-o zi m-am lasat,poti gasi mii de motive sa nu te lasi de tigari ba ca fumez ca sunt nervos,ba ca ma plictisesc la volan,vointa face totul si mai ales anturaju,si uite asa am facut un an decind nu mai fumez si tot la fel de nervos sunt cind nu iese ceva dar nu mai fumez nu mai am probleme cu respiratia
    DM800HD,2XDM500,TRIAX 11O fer,H-H DM2800,un ceaun de focus
    Multumesc RSP,si cit mai multe discutii

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Acum am venit de la farmacie. Nu se mai gaseste Zyban.... nici pe comanda
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cine vrea sa se lase de fumat sa roage un student la Medicina sa-l duca la Mina Minovici si sa-i arate un plamin de fumator si unul de nefumator.
    Cred ca nu mai pune tigara in gura fumatorul cind o vedea cit de negru este, fata de roz la nefumatori.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Se vede in poze pe pachet dar cind arde pofta te plimbi noaptea dupa ele zici ca esti zombii asa ca numai umbla dupa motivatii "Nu se mai gaseste Zyban.... nici pe comanda" lasa-le pur si simplu

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Oameni buni, eu inteleg ca ne aflam la offtopic, dar din primu post am zis:
    Fara aia cu vointa, ca n-am avut si nici acum nu am destula, imi trebuie un "catalizator"
    Deci nu mai bagati plamini , vointa ,bla bla.
    A aparut altceva in loc de Zyban, cu aceeasi substanta activa, Wellbutrin
    Si aia nu era o scuza ca nu se mai gaseste.....
    "Pur si simplu" o fi valabil la altu, fiecare isi cunoaste limitele si modul cum sa procedeze ca sa aibe succes

Clock
    Guest

Treaba ta.E ca si cum ai scrie pe forum ca vrei sa prinzi programe de pe satelit fara antena parabolica sau offset.Noi iti spunem ca nu se poate,sunt care au improvizat dintr-un lighean sau altceva,dar tot ei scriu ca pana la urma nu a mers.Dupa cum vezi cei care au incercat direct cu o antena (asta fiind vointa) au reusit.Altfel parerea mea e ca arunci banii degeaba si cine stie ce porcarii mai contin si medicamentele alea.
    Ori suntem fumatori ori nu mai suntem.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu striga la noi ca nu vrei sa te lasi,scriind acest post il socotesti ca o scuza numai pt tine sa te impaci cu tine ca nu poti sa te lasi numai folosind alt drog,pina la urma este alegerea ta,putem sa aducem noi oricite argumente daca vrei droguri baga in continuare

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    31 Post(s)

Bineinteles ca iti trebuie VOINTA, ca daca nu vrei, nici nu incerci, eu m-am lasat o data cu zyban si am stat 4 ani. Deci am reusit! Ca pe urma am facut-o praf, asta e alta discutie. Oricum eu mergeam pe calea batatorita dar am zis ca poate se posteaza si altceva si cine mai doreste poate alege din ce s-a scris pe aici.
    Am comandat Wellbutrin la farmacie, maine vine, 124RON

OK. Eu zic una voi alta. Ma retrag si mai scriu aici eventual doar dupa ce ma las.
    Last edited by lao; 15-02-11 at 16:40.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai bine de banuti astia luai o sticla de wisiki sau palinca si sarbatoreai evenimentu ca te-ai lasat de fumat fara pakstile

Clock
    Guest

Eram mai bun un sac de seminte.
    Lasa-le frate pur si simplu.Fumeaza o zi de sa iti iasa pe nas si a doua zi nu te mai atingi de ele (asa vei avea si o scarba fata de ele) apoi in zilele urmatoare tragi de tine.Evita cateva zile cafeaua si cel putin 2 saptamani bautura (aici ai cele mai mari probleme,daca nu bei chiar deloc e alta treaba).Sa ai ceva de rontait,gen seminte sau guma,biscuiti si ceva cu ce sa te joci pentru ca si ticyul de a avea mana ocupa cu tigara e important.Acum daca vrei sa iei si medicamente eu zic ca trebuie sa faci aceleasi lucruri.Banuiesc ca au si alea un efect,macar cel placebo.

utilizator de vaza adi sony's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    delta,e ca sexu,o data ce ai prins gustu nu te mai lasi decat atunci cand nu mai poti
    Pai sa urce sculele in pod ,poate reuseste sa se lase de fumat ,adevarul este ca trebuie sa ai vointa ,nimeni nu a murit daca a incercat si intradevar sa lasat de fumat .
    Am strins banii ( era 4 lei pachetul de tigari cand le-am lasat eu ) si mi-am luat primul dm500 ,erau bani ,700lei ,acum vad ce inseamna a nu mai fuma ,mai multa pofta de mancare ,am luat in greutate , ex. avatarul meu , bani mai multi in buzunar ,nu mai beau cafea ,nu mai obosesc ,,etc ,potenta marita ,dorm foarte bine ,ce sa zic ,numai beneficii
    P.S. trebuie vointa ,fara vointa nu faci nimic .

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast