Da, culmea e ca si eu am recuperat date de nenumarate ori, si de pe partitii sterse si formatate si chiar si dupa ce s-a suprascris pe acea partitie formatata... acuma nu inteleg de ce din atatea aplicatii niciuna nu-mi vede datele din acea partitie corupta... probabil tocmai pentru ca era corupta si nu poate sa scaneze continutul ei... unele dintre aplicatii mi-ai si vazut-o darnu au putut-o accesa... aici e dilema... am nevoie de o aplicatie care sa vada continutul acelei partitii corupte.
O sa caut si EnCase, recomandata de qwess (merci!), sper sa o gasesc... urmeaza sa gate Power Data Recovery care, ciudat, desi scaneaza de aseara, e abia la 49.61% si a gasit deja peste 310.000 de fisiere si inca mai zice ca mai are peste 10 ore... ceea ce ma face sa cred ca aceasta aplicatie a gasit nu doar ce au gasit celelalte (cele 300.000+ de fisiere) ci si partitia corupta si daca e abia la 50% inseamna ca o va scana si pe aceea... e o speranta aici... sper sa fie ceea ce cred eu. Si sper sa nu se ia curentul intre timp, ca nu am UPS.
Multumesc baieti, sa vedem ce va fi, momentan nu pot decat sa astept...

Reply With Quote