1. O singura partitie de 1TB, logical, NTFS 3.1 (plus un spatiu nealocat de 2 MB pe care il creeaza automat atunci cand faci o partitie logical)
2. NTFS 3.1
3. Da, hardul este ok, fizic, in BIOS in vede normal, capetele nu scot zgomot, nimic. Nu e problema hardware, hardul e ok.
4. De toate... Am un foder in care am organizata frumos toata activitatea noastra din ultimul an sau doi.. asta include tot felul de tipuri/extensii de fisiere, inclusiv aplicatii, arhive, fisiere web, etc Pe langa asta mai aveam o gramada de filme full HD si Seriale... dar alea nu sunt o prioritate.
Virusul nu este cauza, si nici un alt virus/worm, etc. Acel virus, Delf.FF, nu a facut decat decat sa-mi infecteze toate executabilele... de el am scapat, cel putin de pe celelalte hard-uri, pe asta bulit ar trebui sa existe inca pentru ca nu l-am putut accesa ca sa-l devirusez. Avand virusul respectiv, nu am putut sa mai folosesc sistemul de operare initial, pentru ca mi-a corupt inclusiv executabilele lui... mai nimic nu mai mergea... de aceea am recurs la formatarea hardului pe care era OS-ul si la reinstalarea lui. Ca sa evit reinfectarea hardului cu OS-ul, am scos celelalte harduri, inclusiv cel de 1TB. Am reinstalat Windows-ul iar apoi am inceput sa recuplez hardurile pe rand ca sa le dezinfectez. Cand am recuplat cel de 1TB deja era corupt, nu am putut sa-l mai accesez deloc... si de atunci a inceput distractia. Restul hardurilor sunt ok, le-am devirusat fara probleme si nu am pierdut decat cateva aplicatii deja infectate si neimportante.

Reply With Quote