Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 46 to 60 of 76

Thread: Recuperare date de pe o partitie corupta

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Merci! Si eu l-am folosit o singura data acum vreo... 4 ani cred... dar sub MS-DOS... insa nu ma asteptam sa dureze chiar asa de mult... inteleg ca hardul e de 1TB dar deja am ajuns la limita rabdarii... scaneaza de saptamana trecuta, imediat trece o saptamana intreaga... daca nu a trecut deja... asta e... astept si voi vedea rezultatul, sper sa fie pozitiv.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

omule...o singura rugaminte am la tine: (sper sa nu fie cazul) daca nu ti-ai pierdut rabdarea si speranta timp de o saptamina, ai mare grija sa nu-ti pierzi nervii cind o sa termine de scanat! Intelegi ce vreau sa spun, sa nu te enervezi si sa dai cu hardul de pamint...

Eu ma intreb cum dracu a rezistat fizic HDD-ul, la scanat continuu...timp de o saptamina ?!?

Am vorbit cu un coleg la serviciu, un tip care tine o retea de cel putin 800 de calculatoare si mi-a zis ca dintre tonele de softuri de disaster recover R-Studio e singurul pe care te poti baza.
    Daca vrei (sper sa nu mai ai nevoie) iti pot pune undeva R-Studio 5.3 (32 si 64)
    There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.

Clock
    Guest

Sunt sanse sa aiba un defect fizic,asta fiind cauza duratei asa de mari a scanarilor.

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

@val2032 pune si tu undeva 5.3 daca e "complet". Eu n-am decit 5.1.... E bun la casa omului.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

va da ti link in pm nu pe forum
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default R-Studio 5.3

Pentru toti cei care mi-ati solicitat un link cu R-Studio 5.3, cautati cu motorul asta "corporate-ul"

Last edited by val2032; 22-02-11 at 00:28. Reason: scuze pt link, am vazut abia dupa ce am postat
    There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

salutare! daca cineva vrea programul de mai sus poate sa ma contacteze in PM.

Mentioned
    10 Post(s)

Merci... ieri dimineata m-am trezit cu ecran albastru, mai dura cam o zi si termina de scanat... am crezut ca turb nu alta... acum i-am dat sa scaneze din nou dar pe simple scan... deocamdata nu mi-a gasit si fisierele care ma intereseaza, deseara cred ca termina de scanat. Daca nu le gaseste cu simple scan atunci o sa incerc Recover 2000 sau R-Studio... in cel mai rau caz ii mai dau o scanare full cu recover My Files desi nu as vrea sa mai astept inca o saptamana...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@xvanish:

daca incepi o noua scanare asigura-te ca hdd e racit (ventilat) suficient.
    Incearca cu R-Studio 5.3 Corporate, am testat chiar acum, e super destept.

ce am facut:
    1. am sters o partitie formatata FAT32. Bineinteles ca dupa scanare gaseste tot, in plus si fisiere mai vechi.
    2. am reformatat-o NTFS. Dupa o scanare cu R-Studio, mi-a gasit fisierele vechi de pe partitie, asa cum era formatata anterior, FAT32 (!)
    3. am copiat citeva fisiere pe ea dupa care am sters a doua oara partitia (de data asta cu FS NTFS). Am scanat din nou. A gasit asa: Recognized0 - NTFS si Recognized1 - FAT32. Bineinteles ca a identificat fisierele existente pe partitia formatata FAT32, respectiv pe cele de pe partitia (formatata a doua oara) NTFS.

Eu zic sa-l pui la munca pe R-Studio...

P.S. Cineva p-aci pe forum imi scrie in PM "sa nu te mai supar" (?!?). Nu fac nimic altceva decit sa impartasesc din experienta mea si a altora trecuti printr-o problema similara cu a ta. Ii rog pe "comentatori" sa stea deoparte, e un subiect mult prea sensibil pentru ei.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

cum adica sa l superi??interesant,cum spui si tu aceste experiente sant utile pentru toti
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Mentioned
    10 Post(s)

Merci de sfaturi. Nu ai de ce sa-ti faci griji, nu am nici un motiv sa ma supar, chiar din contra... asa ca... ignora acele PM-uri.

Update: a terminat Recover My Files de scanat pe Simple Scan si bineinteles ca nu mi-a gasit mai nimic... adica a gasit multe fisiere insa fara denumire... toate sunt Recovered_File_xx... ceea ce e penibil... ba mai mult nu mi-a gasit fisiere web gen php, xml, etc... doar html-uri a gasit. Caut acum R-Studio si il pun la treaba.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

XVanish: cred ca ti-am mai raspuns si in alta parte. Dupa parerea mea dureaza cam mult scanarea, pt un hdd de 1TB nu ar trebui sa dureze mai mult de 5-6 ore. s-ar putea ca acest hdd sa aibe niste probleme gen baduri, capete slabe etc.
    incearca r-studio si daca in logul de jos apar "I/O errors" ar fi bine sa te opresti
    Exista firme cu experienta in recuperarea de date hdd in Romania si ca sa iti raspund la ce spuneai mai sus:
    1 nu s-a inventat inca un device care sa citeasca direct de pe discuri
    2 diskurile nu sunt mutate dintr-un hdd intr-altul decat in situatii rare( exista un aligniament intre ele si un altul fata de axul principal)
    3 firmele de recuperare de date folosesc o multitudine de echipamente printre care si solutii software cumparate sau facute de ei, intr-adevar pt fiecare situatie in parte se aplica o anumita solutie

Mentioned
    10 Post(s)

Merci catalin111, nu voi ajunge sa apelez la o firma pentru ca nu vreau sa dau atatia bani.

A terminat de scanat R-Studio, fara erori, insa nu mi-a gasit fisierele... a gasit doar ce au gasit celelalte aplicatii dinaintea lui Recover My Files. Am incercat sa deschid unele foldere chiar daca sunt aiurea, fara continut sau denumire cunoscuta insa degeaba... va atasez 2 printscreen-uri si daca vedeti ceva il lista asta ce nu vad eu va rog sa-mi spune-ti... daca nu atunci o sa trec la urmatoarea aplicatie... probabil la Recover 2000.

In cel mai rau caz fac rost de un UPS si ii mai dau o scanare avansata cu recover My Files, fiind singura de pana acum care mi-a gasit fisierele cu denumire si tot...
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg 2.jpg (39.1 KB, 28 views)
    • File Type: jpg 1.jpg (39.5 KB, 15 views)

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

poti pune niste poze mai clare?
    poti pune o poza cu imaginea diskurilor dupa scanare?
    eventual si logul de scanare

Standard RSP member soarece's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Default ciudat

omul asta cred ca are devina partea electronica a hard discului.eu asi zice sa mai caute un hard disc la fel si sa incerce sa modifice partea electronica si dupa aia sa mai faca o scanare in rest nu se explica

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast