Stie cineva cum sa instalez subtitle player pt nabiloblackhole ?
Dislikes: 0
Stie cineva cum sa instalez subtitle player pt nabiloblackhole ?
Last edited by delta2k2; 13-02-11 at 01:12. Reason: Spui sau intrebi ?
Pui fisierul subtitle player in tmp dupa care tasta verde / tasta galbena si te duci la manual install ipk packges si acolo o sa gasesti subtitle player ii dai instal si dupa instalare restartezi dreamul.
de o 100 am facut treaba asta,dupa ce termina i-mi arata;pacage enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer (3.02) installed in root is up to date.Nothing to be done.Execution finished!!,dupa care il resetez si nimic,i-am dat si atribute 755
Si nu il gasesti in green panel ? Incearca sa pui subtitleplayer_2.52_
aceasi problema,merci pt reply
Am avut aceeasi problema, dar nu pe dream, ci pe Ipbox 900 hd cu e2. Am rezolvat cu indicatiile date de producator - Damir - pe forumul unde e publicat pluginul.
In plus, a trebuit sa redenumesc extensiile fisierelor din *.pyo in *.pyc in folderulCode:Perhaps the problem is in the configuration of your ipkg. Try use telnet: copy enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer_3.02_sh4.ipk in /tmp login to box from telnet cd /tmp ipkg install --force-overwrite --force-reinstall enigma2-plugin-extensions-subtitleplayer_3.02_sh4.ipk WBR DDamir
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/DD_Subt/
Dupa aceasta, mi-a aparut in lista de pluginuri si a functionat brici.
pentru imagine gemini pe o clona ce versiune merge ? si daca exista ceva indicatii de instalare. merci mult
Slaut!
eu pe dm500hd gemeni 5.1, am dezinstalat din telent manual 256, am pus 302, s a instlat corect, am dat reboot, dar tot nu merge..
apar butoanele dar nu gaseste plugin..
extensiile fisierelor sunt *.pyc in folderul
/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/DD_Subt/
alte idei?
Vu+Zero4K, Offset Motor 1m