Eu n-am zis ca e gresit ce ai zis tu, poate e corect, nu stiu.... Prelungitor "chior" sau 2 fire amarite daca preferi, valabil la orice priza din casa cum am mai zis mai sus.
daca nici asta nu e.....ma las batut: ai prelungitor cu protectie...
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Eu n-am zis ca e gresit ce ai zis tu, poate e corect, nu stiu.... Prelungitor "chior" sau 2 fire amarite daca preferi, valabil la orice priza din casa cum am mai zis mai sus.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
ai vreo smecherie ceva, grup electrogen, invertor care se conecteaza automat cind pica curentul de la electrica ?
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Da . Bravo. Am generator.
tocmai ma pregateam sa mai pun un ultim HINT:
ca am lungit-o destul....La scoala, la ora de fizica, ii intreaba profesoara pe elevi de unde vine curentul. Toata lumea ramine linistita, numai Bula cu mina pe sus. Profesoara il intreaba:
- Spune, Bula, stii de unde vine curentul?
- Da, din cocina.
- Cum asa, Bula, din cocina?
- Pai, de fiecare data cind ni se ia curentul, tata spune: “Iar ne-au oprit porcii aia curentul!”
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
Orice ar fi apare o diferenta de potential destul de mare intre nul si pamant.Ca e de la ei sau de la instalatia ta din casa e alta discutie mult mai lunga.
Acum mai lipsea sa ne dai hint ca ai apa intr-un intrerupator.
PS: O cauza aici http://forum.softpedia.com/lofiversi...p/t748361.html explicata in ultimul post,deasemenea posibila.
Last edited by Clock; 16-02-11 at 01:03.