o fi transformatorul dezechilibrat si ai diferenta de potential intre nul de lucru si pamint.
o fi transformatorul dezechilibrat si ai diferenta de potential intre nul de lucru si pamint.
Last edited by val2032; 16-02-11 at 00:12.
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Deja suntem doi care am spus asta.
Pacat ca nu sunt electrician sa ma laud,ca iq n-am.Decat IQ mai bine ai Q7.![]()
Last edited by Clock; 16-02-11 at 00:10.
N-are cum sa fie transformatorul dezechilibrat, deci nu e asta. Prima data am vazut la altcineva care sta in alta parte, nu e din acelasi traf.
Si in plus, situatia asta nu e incontinuu , doar din cind in cind, am mai zis.....
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
REZOLVARE:
ai ups. masori tensiunea, testezi faza si nulul cu creionul de tensiune la iesirea din ups...atunci cind ai curentul picat.
There are only 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Am ups dar nu e bagat in circuitul asta, e doar pentru pc si box. Probabil ca e valabil, nu stiu, n-am creion momentan sa-l verific. Daca are cineva creion si ups sa verifice daca e valabila solutia.
Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru
daca nici asta nu e.....ma las batut: ai prelungitor cu protectie...
Eu n-am zis ca e gresit ce ai zis tu, poate e corect, nu stiu.... Prelungitor "chior" sau 2 fire amarite daca preferi, valabil la orice priza din casa cum am mai zis mai sus.
ai vreo smecherie ceva, grup electrogen, invertor care se conecteaza automat cind pica curentul de la electrica ?