acum se vede cine cunoaste si cit cunoaste.... la toti va dau nota 0 zerova mai dau un indiciu cortul in care cintau lautari era prevazut cu 3 becuri de 500 .....2 becuri mergeau unul nu mergea ...o sa va tin in suspans sa vad care are creerul necesar.... deci curentul a fost testat nu cu aparat de masura ...si cu acel creon ....denumire mea.. o surubelnita care avea acel beculet in mom in care puneai degetul in capul surubelnitei se aprindea beculetu.....priza indica faza...faza
vam zis e real 100% ....nu am postat la biza.....asa sa vedeti si voi ce inseamna o idee cit de cit.... astept raspunsuri bune sau rele eu nu sint suparacios ca alti
... testez numai inteligenta fiecaruia...felul in care a fost dotat ...atentie ..materia
cenusie .nu mai bagati in seama curentul trifazic nu avem dea-face cu asa ceva.....si atentie statia mergea

va mai dau un indiciu cortul in care cintau lautari era prevazut cu 3 becuri de 500 .....2 becuri mergeau unul nu mergea ...o sa va tin in suspans sa vad care are creerul necesar.... deci curentul a fost testat nu cu aparat de masura ...si cu acel creon ....denumire mea.. o surubelnita care avea acel beculet in mom in care puneai degetul in capul surubelnitei se aprindea beculetu.....priza indica faza...faza
vam zis e real 100% ....nu am postat la biza.....asa sa vedeti si voi ce inseamna o idee cit de cit.... astept raspunsuri bune sau rele eu nu sint suparacios ca alti
Reply With Quote