-
Member
Visitor
O problema pentru toti !
Salutare tuturor.
As vrea sa ridic o minge la fileu,pentru cei care stiu mai multe,despre servere facute din DM-uri cu CCCAM.
Cred ca nu sunt singurul care sa lovit de furtul de linii din servere si in cel mai fericit caz,fara distrugerea datelor .
Ce am aflat EU citind pe diverse forumuri:
1.Modificare user si parola in cccam cfg.si newcs.xml
2.Modificarea porturilor din newcs.xml
3.Stergerea porturilor 21,22 si 23 din modem-router
Si totusi apar intrusi .
HOTI SUNT IN TOATA LUMEA,NU DOAR IN ROMANIA.
ASTEPT SUGESTII SI NU DOAR PENTRU MINE.
-
In primul rand modifica parola la dream.Normal porturile 21 si 23 nu sunt deschise prin router (default),dar daca cumva sunt trebuie inchise.Daca astea doua conditii sunt indeplinite eu zic ca poti dormi linistit.
Daca deja ti-a fost furat cfg-ul normal ca trebuie schimbat portul folosit pt sharing si liniile.
-
Member
Visitor
Multumesc,dar nu-i destul.
Merci pentru raspunsul promt,dar nu este de ajuns.Am facut toate acestea,inclusiv modificarea parolei de acces la router. (Mai putin portul folosit la shering si liniile,pe care le-am repus dupa o copie suplimentara de pe un stik)Asta deoarece toate copiile din calc au fost sterse,odata cu furtul liniilor.Bineinteles dupa o perioada am recuperat 90% din linii.E destul de greu sa obtii adrese de mail pentru fiecare linie.Si de asemenea prin repunerea lor am blocat hotul si a trebuit sa renunte la ele.Am fost atacat sistematic timp de doua saptamini,atit la servere cit si la calc.
De asta am cerut ajutor.I se poate intimpla oricui.
Multumesc oricum.
Last edited by delta2k2; 11-02-11 at 21:02.
Reason: Regula 12 : Quote inutil