Results 1 to 9 of 9

Thread: Windows 7 - Service Pack 1

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Windows 7 - Service Pack 1

Windows 7 este pe cale să primească primul său Service Pack, programat pentru lansarea oficială in data de 22 februarie.

Cei care au cont pe MSDN sau TechNet vor putea descărca versiunea finală a kit-ului de instalare incă din 16 februarie, cu aproape o săptămană inainte ca acesta să fie disponibil publicului larg prin intermediul serviciului Windows Update.

Printre noutăţile aduse de Windows 7 SP1 se numără RemoteFX, o componentă menită să ofere performanţe imbunătăţite la rularea aplicaţiilor 3D utilizatorilor conectaţi prin serviciul Remote Desktop, alături de multe alte imbunătăţiri şi actualizări incrementale pentru diverse componente ale sistemului de operare.

Integrand numeroase patch-uri de securitate şi remedii pentru problemele identificate in versiunea iniţială a sistemului de operare, Service Pack 1 reprezintă o dovadă de maturitate pentru Windows 7, menită să inspire utilizatorilor şi mai multă incredere in acest produs oricum foarte apreciat.

Articol complet aici
    Last edited by delta2k2; 10-02-11 at 15:36.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Eu deja il am instalat deja de luna trecuta ( Win 7 SP1 Ultimate ) si am observat ca deja ie numai exista incorporat , iar la deschiderea unui site cu flash ( reclamele ) se deschide mai greu fata de cel fara sp1
    Am incercat/instalat ie8/9 , chrome, firefox si cam toate faceau la fel

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

S-a lansat oficial SP1 pentru Windows 7

http://windows.microsoft.com/en-US/w...ice-pack-1-sp1

What's included in Windows 7 Service Pack 1 (SP1) :
    Windows 7 Service Pack 1 (SP1) is an important update that includes previously released security, performance, and stability updates for Windows 7. SP1 also includes new improvements to features and services in Windows 7, such as improved reliability when connecting to HDMI audio devices, printing using the XPS Viewer, and restoring previous folders in Windows Explorer after restarting.

Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

O bila neagra pentru windows 7 din partea mea ca nu accepta drivele pentru periferice mai vechi .Pacat ,din nefericire am trecut din nou la sp3 ca nu vroiam sa renunt la imprimanta pe care am cumparat-o acum un an .

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

tu te opui progresului tehnologic ... vrei nu vrei tot trebuie sa cumperi ceva nou
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Standard RSP member marcghi's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Default re

merg cam toate imprimante mai vechi, chiar daca nu se pot folosi toate functiile ca in xp
    daca recunoaste imprimanta isi ia singur drivere pt ea si daca nu gaseste sau driverele se instaleaza odata cu programul ei se poate instala cu compatibility mode.
    valabil si pentru alte periferice in afara de imprimante.

Standard RSP member kilowatt's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

de recunoscut a recunoscut-o dar nu vroia sa primeasca driverul, i-mi da o eroare si nici nu pot sa o selectez ca imprimanta implicita chiar daca o vad in control panel
    Last edited by staric; 23-02-11 at 20:08. Reason: r#12

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

SP1 asta are inclus cumva si patch-ul ala KB971033 ?

maniac lao's Avatar
    Mentioned
    32 Post(s)

Cred ca nu. Pina acum facea scandal daca era instalat. La mine zice ca e totul ok.
    Doi mari vrăjmași are românul: mila pentru străini și ura pentru ai lui - Grigore Vieru