Buna,
Am un router topex pe care am instalat CCcam.
Poate sa ma ajuta cineva cu un tutorial de instalare Oscam pe router.
Buna,
Am un router topex pe care am instalat CCcam.
Poate sa ma ajuta cineva cu un tutorial de instalare Oscam pe router.
urmatoarele explicatii sunt valabile pentru kamikaze kernel 2.4 si se refera doar la instalare si se presupune ca aveti experienta cu accesarea routerului cu ajutorul putty si winscp , pentru configurare oscam sunt foarte multe exemple ne internet
pentru instalarea librariilor necesare functionari oscam se deschide putty si se dau urmatoarele comenzi :
opkg update
opkg install libpthread libpthread-stubs
acum vom instala fisierele necesare :
varianta potrivita distributiei de mai sus este oscam-svnXXXX-openwrt-little_endian-kernel24 si se va descarca de AICI ( apar variante noi zilnic ) fisierul downloadat se redenumeste oscam apoi accesam routerul cu ajutorul winscp si se copiaza fisierul oscam in /opt/var/bin dupa care i se da atribut 755 apoi in /opt/var/bin se creaza un fisier pe care il numim start_oscam care va contine urmatorul script
se da si acestui fisier atribut 755#!/bin/sh
if [ -n "`pidof oscam`" ] ; then
killall -9 oscam
fi
sleep 1
/opt/var/bin/oscam -c /opt/var/etc -b
Acum ca sa facem oscam executabil la boot facem astfel.
Cu ajutorul winscp,intram in /etc/init.d unde modificam fisierul optional dupa urmatorul exemplu ( se presupune ca aveti CCcam si vom adauga si oscam ) :
pentru functionare oscam are nevoie de minim 3 fisiere de configurare oscam.conf ; oscam.server ; oscam.user care vor fi copiate in /opt/var/etc ,#!/bin/sh /etc/rc.common
# Example script
# Copyright (C) 2007 OpenWrt.org
START=96
start() {
/opt/var/bin/./start_oscam
sleep 10
/opt/var/bin/./start_CCcam
# commands to launch application
}
stop() {
killall oscam
killall CCcam.mipsel
# commands to kill application
}
dupa efectuarea setarilor personalizate din fisierele de configurare ( pentru exemple de configurare ne putem inspira de AICI ) se da reboot la router si se acceseaza interfata web a oscamului pentru a vedea statisticile
multumiri @resofty si @prodigy
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Multumesc mult pentru tutorial.
( pentru exemple de configurare ne putem inspira de AICI ) linkul asta nu mai functioneaza.
Buna,
Cineva poate sa ma ajuta cu completarea fisierelor oscam user,server is conf
Uite aici ai OSCAM configurator
http://sateliti.info/showthread.php?...r%B2_V3.0.0.18
poate te ajuta
Mersi,
Dar asta este pentru card reader nu?
Si cum pot sa transfer liniile mele C in Oscam?
incearca sa citesti cardul si cu altceva, exemplu: newcs, sbox [...]
Toate-s vechi si noua toate!
Salutari,
O problema,
NU pot sa setez monitorul ca sa pot sa accesez si de pe alte calculatoare prin http.
Adica, la dyndns am bagat un no-ip.Dar nu pot sa accesez.Intrebarea mea este ca trebuie sa clarific ip rangul?sau sa sterg de la HTTP allowed toate si sa-l las gol acolo?
Desigur ca se poate fowar-dezi portul web de la oscam, si in config la linia
se adauba hostul servaru-lui sau ip fix dupa cazhttpallowed = 127.0.0.1,0.0.0.0-0.0.0.0,dyndns.org
Atenpie la webinfo user si passwd!!!
..::EGAMI TEAM::..
Salut,
Nici asa nu functioneaza.Poate sa fie problema ca am no-ip si nu dyndns?
pune ip care il ai mometan activeaza web info
..::EGAMI TEAM::..