cica au probleme in toata tara , am stat cam 20 de min ca sa raspunda o tanti si sa zica ca a cazut satelitu' . care satelit cucoana ca merg bulgarii doar dolce e MORT ?!
asteptam ( pe banii nostri ) sa avem semnal .![]()
cica au probleme in toata tara , am stat cam 20 de min ca sa raspunda o tanti si sa zica ca a cazut satelitu' . care satelit cucoana ca merg bulgarii doar dolce e MORT ?!
asteptam ( pe banii nostri ) sa avem semnal .![]()
incredibil !!!
h : 3.58 inca nu s-a remediat ! de top 10 la gafele anului .
ps. cine i-a sabotat sa le spuna domle ce a stricat ca altfel ....
gata . si-a revenit dolce cam de o ora![]()
Last edited by gabriela; 04-02-11 at 06:11.
o fi incurcat unul butoanele si in loc sa taie la astia netrebnici care foloseau cartelele in alt receptor decat conserva lor, a zis sa le taie la toti, sa fie sigur :-))
HH/1m
Asta e o alta replica DE REMARCAT ...))))))
N-a fost prea "inspirat" ma gandesc omu' respectiv !!!)))))))[COLOR="Gray"]
ptr. @laleauaneagra
Eu unul sunt sincer pana la capat si marturisesc ca DA !!! Sau cel putin pentru atata timp si IN TOTALITATE ... In rest de mesaju-ala cu "Depunem toate eforturile pentru remedierea problemei" m-am plictisit eu de cate ori a aparut TOT LA EI, culmea, dar macar ERA SEMNAL pe transpondere, statia emitea !!!
Last edited by stargate; 04-02-11 at 18:21. Reason: r#12
SATELITU' DE PE "STRADA" MOGHIOROS crec-a cedat !!!))))))
JENANT ... Eu una ca asta n-am mai auzit-o NICIODATA !!!
Si n-oi fi eu cine stie ce mare expert in domeniu, da' creca am destule la activ ...
---------- Post added at 16:00 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
NOTA 10+ pentru replica asta: SUPER-simpatica a fost !)))
SA LE SPUNA, DOMNE, CE-A STRICAT ...)))))))))
Creca le-a spus pan' la urma ... ori au gasit pe unu' mai "rasarit" pe-acolo de s-a prins cum sta treaba cu treburile astea sateliticesti !)))
Mult zgomot pt nimic
Reveniti va rog ontopic, problemele tehnice postati-le in maniera tehnica nu le transformati in "telenovele" cu actiuni si intrigi de rigoare.
Last edited by val; 07-02-11 at 08:13.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K