Incredebil, dar ADEVARAT: s-ar parea ca blestemele aruncate de "netrebnicii de INFRACTORI deosebit de periculosi" care foloseau cartela "in alte receptoare decat cele ale Furnizorului" s-au IMPLINIT, oameni buni !!!
Pe la 2 jumate, in plin "program" (nu mai stiu exact pe ce eram) A CRAPAT ... Cu totul !!!
De cel putin TREI SFERTURI DE ORA e tot la fel !!! SA LE FIE TARANA USOARA ... ))))
Nu pot sa cred, parca, ditamai "OPERATORUL" sa ramana fara curent la Moghioros ... Ca alta explicatie (pana sa apara "pe surse" mai tarziu) logica si rationala nu gasesc !
Intru repede in panica si scot cablul sa-l mut in 791, ca poate o fi LNB-ul, poate o fi crapat tunerul conservaciunii, ca doar nu puteam sa gandesc la una ca asta: sa fie "de la ei" !!!
Iau Satlook-ul (ca-mi era la-ndemana) sa ma edific, dar nu stiu ce are si ala, ca nu "vede" nimic, culmea ... O fi fost defect, ma gandesc !
Cand dau drumul Echo-ului, toate TP-urile "BALGARSKY" linistite si la locul lor, ba chiar cheia era inca valabila si se vedeau efectiv, iar "GRETZYLLI" care mai este ei PUTINI pe-acolo, tot la fel de "cuminti" evoluau, in schimb TARAF si ETNO (ca pe-alelalte le-am STERS din memorie, daca oricum nu mai merg) MOARTE CURAT !!!
Dau sa scanez TP cu TP si la fel: DOAR transponderele Dolce sunt MOARTE COMPLET ...
Astept CU INTERES zilele care vin, sa vad ce "parascovenie" au mai realizat romanasii nostri in stilul tipic de si-au dat asa cu stangu-n dreptu' !!! Sper sa apara "pe piata" cat mai curand "Vestile" de prin interior, ca sa "ne radem" de ei nitel asa ... )))))