-
Standard RSP member
Hoho , am tras de o antena colectiva de canal 2 ,undeva prin 1996 , si pe aia imi venea canalul SRT , care am auzit ulterior ca ar fi TURC , si dupa aceea 2-ul ala pe sus in stanga , care ar fi programul 2 de pe Nicosia . Abia in 1997 am reusit sa le descalcesc cu un vecin ce avea parabolica . Aveam asa , L1 , Norge , Sverige , 1 Estonia , STS leningrad , Lapoo 1, Rusia 1 , Rosia planeta , rosia 3 , rosia 4 , rosia 5 , tzentar canal , SF1 , ARD , M1 , nvtv , HR1 , RAI 1 , TVE1 . De la arabi veneau , National T , Alulan 1 , Jordan , TL 1, Syria scris jos , Siria 1 cu cusigla identica cu o sticla pe stanga ecranlui , Iran program 2 , iran stiri , iran de copii , Rustavi , azer 1 , Soarele arabesc pe dreapta sus cica arabia saudita , Arabia sport , S1 cu negri ce aparea uneori cu alulan ala arab .
Europa vestica ne aducea in banda joasa doar Croatie , Italie , 2 spanii ce se mixau si de doua ori franta cu imaginea vazuta ca pe negativul filmelor de odinioara , semnalele lor erau copiabile numai de 3 -4 ori pe vara , multe erau arabe sau ruse pe vremea aceea . Nu am prins Ucraina , nu am reusit sa vad Tv 1 polonia , am prins o data "1" ala unguresc , am prins o televiziune cehoslovaca si orarspescofu' ala de la nemti ce il receptionam in draci si uneori zilnic . Hehe semnase condica cu reflexia spre romania !
Cei drept pasiunea ne aducea si bune si rele . Aveam tin minte 1 vecin de peste drum care il cam f*** grijania ca am eu antene puse in "directii ciudate" si venea la mine si ma stresa in fiecare zi ca "ce imi trbuie mie in plus fata de bulgari" si eu ii raspundeam Rusi tataie rusi ca aia sunt buni la femei la stiri . 
Pentru dx romania , da de perfect acord cu matale , nu le cunosc , nu stiu de unde sunt sau ce fac , ma multumesc ca imi explici si imi zici si o locatie sa imi fac doar o idee cum sta treaba .
Referitor la arabi aveam jos in E3 postul cu sigla gen sticla de parfum , pe vhf3 aveam si Sticla ,tin minte, dar si fotbal si stiri , filme , canal diferit total de national sigur acela cu siria scris pe stanga jos .