Oare cati gandesc asa :
Pai de ce sa lasam armele deoparte ... sa ne poata ei cuceri mai usor ?
Daca vine un asteroid spre noi , cum il deviem ?
Este logic sa te bagi peste un semnal TV si sa nu trimiti si ceva imagini ?
In seara zilei de 26 noiembrie 1977, in sudul Angliei s-a petrecut ceva uluitor. Utilizand o tehnologie care nu exista pe planeta Pămant la acea vreme, o voce neidentificată a intrerupt complet emisiunea postului Independent Televison News şi a adresat pentru prima dată in direct telespectatorilor, in limba engleză, un mesaj alcătuit din 600 de cuvinte. inregistrarea audio completă a acestui mesaj misterios este disponibilă pe YouTube. Frecvenţa sonoră respectivă a inceput fix la ora 17:10 şi a durat aproximativ 6 minute. O agenţie guvernamentală din Marea Britanie a incercat fără succes să blocheze semnalul respectiv. La scurt timp după aceea, atat postul de televiziune respectiv, cat şi Poliţia au primit mii de apeluri telefonice. Ulterior, autorităţile şi-au cerut de 3 ori scuze pentru această intrerupere, calificand mesajul drept o banală transmisiune pirat sau chiar o farsă, dar cu toate acestea, pană in prezent sursa enigmatică a acelei „farse" nu a putut fi niciodată identificată. Pentru aceia care sunt capabili să vadă dincolo de aparenţe, acest aspect este cat se poate de semnificativ. Chiar dacă pentru cei sceptici, aceasta nu inseamnă, ca de obicei, nimic, pentru cei care sunt inzestraţi cu inteligenţă şi intuiţie este aproape evident că această intrerupere completă a unei emisiuni de televiziune nu putea fi realizată de oricine pe vremea aceea. Acest aspect indică o enigmă tulburătoare care, dat fiind faptul că mesajul respectiv se defineşte din start ca fiind un mesaj de la extraterestri, ne face imediat să gandim că a fost şi rămane nimic altceva decat un mesaj ce provine de la o civilizaţie extraterestră.
Sursa fixa : http://en.wikipedia.org/wiki/Vrillon
Last edited by zildan; 31-01-11 at 10:49. Reason: lynk
Oare cati gandesc asa :
Pai de ce sa lasam armele deoparte ... sa ne poata ei cuceri mai usor ?
Daca vine un asteroid spre noi , cum il deviem ?
Este logic sa te bagi peste un semnal TV si sa nu trimiti si ceva imagini ?
Vreau si clipul de pe yutube!
Pai este mai sus.
Link : http://www.youtube.com/watch?v=t7MSsdrVH80
Bine ca nu le-a aparut pe ecran "Adios amigo!".![]()
Si eu eram convins ca doar in Romania se poate asa ceva pentru a creste audienta.
IpBox 91 HD - PkTeam Nebula v3
Mda....sa zicem ca ar fi fost adevarat.Am totusi cateva intrebari:
1) cum a fost facuta "captura"atat video cat si audio?La acea vreme nu stiu sa fi fost VHS-uri sau alte aparate sa realizeze asta in sistem <home made>..
2)dece apare mira in limba,spaniola am impresia,sper sa nu gresesc,la un post tv englez?(scrie acolo Instituto Superior Tecinico)
3)daca ar fi fost posibila aceasta inregistrare in studiouri,cum de nu stiau exact ce contine continutul mesajului,asa cum spune un "oficial"si cum sa o fi lasat sa scape din TOP SECRET?
Totusi e ciudat....
Asa cum se zice..."vom trai si vom vedea"!
Respect!
Singuri in univers sigur nu suntem, chiar in sistemul Calea Lactee exista sanse mari sa existe viata si chiar fiinte superioare tehnologic noua...
Releul era unul de retranslatie,receptiona pe o frecventa si retransmitea acelas program pe o alta frecventa care deservea zona.Cea dea doua frecventa era receptionata de telespectatori find in banda de televiziune.Cineva a „decuplat” receptia primei frecvente si a inserat mesajul folosind un transmitator calibrat pe prima frecventa.Daca semnalul era slab ar fi fost suficient sa decupleze antena si sa conecteze o simpla surubelnita la firul cald pentru a capta „transmisia”.
Aflindu-se in imediata vecinatate a receptorului a avut nevoie doar de citiva mW pentru emisie.Simplu.
Si asa am ramas singuri in univers....![]()
Pentru cine cunoaste functionarea acestor relee de retranslatie nu este nici un mister.Functioneaza automat fara personal.Folosirea frecventelor diferite de emisie si receptie face ca cele doua antene sa poata fi montate pe acelas stilp,find mult mai ieftin de realizat si fiabile,fara interferente adica.Sint situate in locuri izolate,amplasate obligatoriu pe un deal s-au munte avind o vizibilitate perfecta asupra ariei pe care o deservesc.De la un anumit grad de civilizatei in sus si nivel de trai nu se pune problema ca ar fura cineva cuprul din cablu sau echipamentele.
Intre1987 si 1989 am studiat posibilitatea construirii unui releu care sa ne asigure semnal de la sirbi in groapa din Brasov.Am incercat prima varianta folosind un releu pasiv,dar intensitatea semnalului in zona de receptie era sub limita demodularii.Asupra purtatoarei de crominanta nu am avut pretentii,o receptie a/n ne-ar fi satisfacut pe deplin.Am colindat muntii judetului Brasov impreuna cu altii carind in spare un tv Sport,o antena cu 15 elementi si un acumulator auto mai mult decit v-or colinda altii cu miinile in buzunare acesti munti. Nu am regrete si nu voi avea niciodata,satisfactia a fost si este mai presus de cuvinte.
Am incercat si varianta releului activ,din pacate pentru noi nu am reusit focalizarea semnalului retransmis asupra tintei nereusind astfel sa mascam existenta lui.Frecventa retransmisa cadea in canalul 2 Tv.Din pacate pentru proiect s-au din fericire pentru noi a venit Revolutia si nu a mai fost cazul.
Am si acum regrete ca nu am dus proiectul pina la capat,daca as fi locuit intr-o zona mai izolata de oras as fi reusit pina la urma sa rezolv si problema focalizarii pe o arie restrinsa.