poti sa ne spui si locatia si pe ce satelit vrei sa o montezi,da si un restart la dm se mai intampla uneori sa se blocheze si satfinderu sa urle de nebun,vezi ca toate legaturile sa fie ok sa nu ai vreun 'scurt' pe undeva
poti sa ne spui si locatia si pe ce satelit vrei sa o montezi,da si un restart la dm se mai intampla uneori sa se blocheze si satfinderu sa urle de nebun,vezi ca toate legaturile sa fie ok sa nu ai vreun 'scurt' pe undeva
Da detali ce model de motor H-H ai este inportat de stiut daca acest motor foloseste mai mult de 500mA tunerul cedeaza dar se poate rezolva.
..::EGAMI TEAM::..
Umbla si la elevatie ca poate pe motor a avut alta si posibil de acea sa nu gasesti satelitul:Poate te ajuta si situl asta
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:14 ----------
In cazul acesta ma refer eu sa verifici elevatia
Am un STR 4401 si am scanat manual fiecare frecventa FTA de pe Intelsat.../Thor.... Nu intra Realitatea TV si Money Channel nicicum, frecvente verificate pe lyngsat:
O sugestie va rog,
12687 H DVB-S
MPEG-227500
probabil ai scanat free ncearca sa dai all sau toate,depinde cum scrie in meniul recului pe transporderul acesta sant mai multe codate si posibil sa nu til fi citit la scanare acesasi problema cu money chanel.bafta
FORZZA STEAUA,FORZZA MILAN....FORZZA LUPII GALBENI,,,FUCK THE SISTEM
Multumesc Samuell: da, la scanare All FTA le ia. Am scormonit apoi prin meniu, la scanare manuala, frecventa cu frecventa, trebuie introdus si A-Pid-ul, V-PID-ul si PCR-ul apoi le ia. Mi-a luat cateva ore, asa, de incepator, la o chestie simpla, dar invatam.
o sugestie/ schimba tabela de frecvente cu cele actualizate manual apoi da un scan/vor intra toate canalele sd codate sau nu daca alegi all la afisare canale