Daca treceai pe la Regulament ai fi dat peste regula nr. 6: Vorbiti civilizat si cu respect!
Astept posturile tale urmatoare din care sa reiasa ca m-am inselat si esti bine intentionat.
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
..sar putea sa aiba dreptate... . transmisiile de ecm-uri ale unor trusturi tv , nu mai transmit in esantionul de date , ale programelor tv catre statiile catv , de frica decriptari. in urma cu multi ani se spunea ca transmiterea in format power-vu , este cea mai sigura , iar cei cea au proiectat sytemul p-vu , este cel mai sigur , si decit sa spargi sistemul power-vu , mai bine spargi banca angliei. se pare ca sistemul a cazut de vreo citiva ani...ca si altele... . cel mai bine este sa ascultam omul la cea ce vrea sa spuna , ca poate ne apucam sa studiem si noi problema , si mai invatam si noi ceva.... . si nu uitati ca in spania exista politia informatica , care isi face treaba foarte bine . fac razi la toti care detin aparatura de receptie tv , sat. , ter. , pentru a verifica daca receptia e legala , cu un card oficial si are si un contract legal....
cititi aceste date ca peste citva timp se va sterge...
succes
Last edited by mesterika; 15-04-11 at 00:11.
1-dongle: illusion M3S2 cu firm KYNG dongle 1.04-eutelsat w3,7e
2-normal:illusion M3s cu firm KYNG 2.33 intelsat 1002
comunică antre iele prin serial port cu un cablu nul modem :2-3;3-2;5-5
firm-ul dongle nu trebuie setat vine direct cu totul pus de iei;
al doilea trebuie setat la portul com rs 232 an MicroBox.![]()
Last edited by Spyn40; 15-04-11 at 00:19.
1.@val nu mai poti reface postu,numa admin
2,power vu de la acea vreme a fost spart,acualu nu,am apucat si eu cateva zile pana a iesit scandalu cat casa,totu se poate insa acea cryptare nu a fost sparta de hobbysti ca noi,acolo au fost alte treburi
3.se stia de acest gen de share din 2009???nuuu eu as merge pana in 2004,daca mai retin exact,chiar imi aduc aminte ca ne a trecut prin cap ideea de a captura emm de update insa erau multe necunoscute
Acum 2 ani am sunat la Digisat Systems Suceava si aveau acel Multibox 2009 twin pe site-ul lor nu aparuse se poate sa aiba si acuma am sa dau un telefon asa de curios sa vedem ce si cum.![]()
de sharing nu plăteşti nimic sunt 3 servere pe W3 pentru moresat cei de la kyng au adaptat firmul an rest primul M3S2 ţl am de la cineva care al avea defect mrot de tot , cel de al doilea al am de pe vremea cand mergea n2 asta e tot ce pot să vă spun ceace am eu an casă şi-mi merge ;illusion M3S2 au fost scoase de mult din fabricaţie ;acum acelaşi aparat dar cu alt nume e deja pe piaţă an două modele cristor atlas şi cristor atlas E cu interfaţă internet ;cel de al doilea merge şi singur pt jiji cuplandul la net si setarea pe KYNG free server deci nu e vorba de nici un ban, an plus acestea sunt variantele probate de mine ;
--Ân Burriana de unde stau eu actualmente e un bazar care printre altele vinde şi receptoare ;eu doar repar şi testez ce apare nou de aceea am postat doar sub semnul informaţiei eu nu caştig nimic şi nici nu vreau să fiu amestecat an treburi dinastea
repet doar sub semnul informaţiei nu intermediez nimic şi nu insistaţi
cine vrea mai mult Google e tatăl nostru
..era un simplu exemplu despre un sistem de transmite... de aceea sa pomenit de pvu , pentru ca majoritate canalelor tv au inceput sa-si schimbe sistemul de criptare , cum ar fi din pvu in conax7 , despre care nu pomeneste nimeni....
tema deschisa de catre @Spyn40 este adevarata pot sa o confirm receptoarele se vand in spania in mag de specialitate de ex. DoomBox HD 900 TWIN NET (239 EURO) care are integrat acel modul morebox si este lumina la multe canale tv de ex .gigel, greci,elvetieni,francezi, arabi, italieni, pentru adulti.
Am avut si eu acuma un an si ceva parca un yumatu cu 2 tunere. Nu e un twin clasic din cauza ca are placa de baza clasica iar langa mai o placa cu un tuner pentru date si intrele ele erau legate prin portul serial al ambelor placi. Digi nu mergea dar tot asa un timp sa mers pe un tuner ce doresti iar pe celalalt se punea pe W3 si se receptionau datele.
PS. mergeau programele lor turcesti si ceva arabesti de pe mai multe satelituri. Dar a tinut treaba asta doar cateva luni, dupa aceea mai mergeau doar programele lor turcesti.
de astăzi totul an negru ,ceva nu miroase a bine,
cred că aveţi o cartiţă pe aici
mă retrag
salut la toţi
dacă mai prind vriun fir VA RĂMÂNE DOAR PENTRU MINE
![]()
Pai na, drum bun si cale batuta! Vezi cu firu' cum rezolvi!
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
@Spyn40 cred ca la asta se referea http://world-sat.info/showthread.php?t=82220 cind a postat.